home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στα Super Market οδεύουν τα self test

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Στα Super Market οδεύουν τα self test

Στις 19 Ιουνίου σταματά η δωρεάν διάθεση των self test από τα φαρμακεία και ήδη η κυβέρνηση επεξεργάζεται ένα νέο σχέδιο για τη διανομή τους με τα σούπερ μάρκετ να μπαίνουν στον «χορό», όπως έγινε γνωστό από χθες Τρίτη (08/06).

Η κυβέρνηση εξετάζει ήδη «άλλα κανάλια», όπως ανακοίνωσε και ο Άκης Σκέρτσος με ανάρτησή του στο Facebook, ύστερατο «μπλόκο» από φαρμακοποιούς για διανομή τους μετά τις 19 Ιουνίου.

Όπως έγινε γνωστό, η κυβέρνηση επιβεβαίωσε επίσημα πως θα συνεχιστεί η διάθεση των self tset δωρεάν αλλά για συγκεκριμένες ομάδες εργαζομένων και συνολικά πολιτών, ενώ παράλληλα αλλάζει και ο χώρος διανομής.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες  τα self test θα διατίθονται από τα σούπερ μάρκετ με τον ίδιο τρόπο όπως και στα φαρμακεία. Στα σούπερ μάρκετ αναμένεται, εάν τελικά επικρατήσει αυτό το σενάριο, να δημιουργηθούν ειδικοί χώροι, μόνο για τη διάθεση των self test. Μένει να φανεί ο τρόπος που θα γίνει με το πιθανότερο σενάριο, τους πολίτες να πηγαίνουν στα σούπερ μάρκετ και με το ΑΜΚΑ τους να παίρνουν ένα self test την εβδομάδα.

Οι φαρμακοποιοί αρνούνται να συνεχίσουντη διάθεσή τους μετά τις 19 Ιουνίου, αναφέροντας ότι η συμφωνία που είχε γίνει με την κυβέρνηση, αφορούσε για τρεις μήνες από την ημέρα που οι πολίτες ξεκίνησαν να παίρνουν τα self test από το φαρμακείο δωρεάν τον περασμένο Μάρτιο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis