home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFeatured

Αργολίδα: Πήραν τις αμαξάρες τους για να πάνε στις βίλες τους αλλά τους περίμενε μία έκπληξη!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που διατηρούν εξοχικές κατοικίες στην περιοχή της Ερμιονίδας, και μάλιστα αρκετές από αυτές είναι πολυτελείς βίλες με όλα τα κομφόρ. Η άρση των περιορισμών και η έναρξη του καλοκαιριού έφερε ήδη κάποιους από αυτούς στο αγαπημένο τους δεύτερο σπιτικό, όμως βρέθηκαν αντιμέτωποι με εκπλήξεις…

Οι ιδιοκτήτες των εξοχικών πήραν τις αμαξάρες τους και στο δρόμο …σκάλωσαν στις λακκούβες!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας, επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ, Τάσος Τόκας: «Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στην παραλιακή από κορακιά (πρώην hotel apollon) μέχρι το Πορτοχέλι, με ρηγματώσεις και λακκούβες, αλλά και σε όλο το περιφερειακό δίκτυο από Άγιο Αιμιλιανό, Πετροθάλασσα, Ερμιόνη, Θερμησία, Σαλάντι, Λάζες Φούρνων, Δορούφι».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Τάσου Τόκα:

«Ο τουρισμός και η Β΄κατοικία αποτελούν σημαντικούς κλάδους οικονομίας και απασχόλησης στον Δήμο Ερμιονίδας και πρέπει να διαφυλαχθούν ως “κόρην οφθαλμού”, αν θέλουμε ανάπτυξη και προοπτική στην περιοχή μας.

Τις τελευταίες ημέρες επικοινωνούν μαζί μου αρκετοί δημότες, αλλά και άτομα που έχουν φτιάξει την Β΄κατοικία τους στην πανέμορφη περιοχή μας και διαμαρτύρονται έντονα για την άσχημη κατάσταση, σε πολλά σημεία, του οδικού δικτύου στον Δήμο Ερμιονίδας.

Το φλέγον θέμα για την ασφάλεια των οδηγών χρήζει άμεσης παρέμβασης από τους αρμόδιους!

Στην επικινδυνότητα της κατάστασης συντείνει η παντελής έλλειψη επέμβασης ( μη κλαδέματος) στην υπερ-βλάστηση, δεξιά και αριστερά του δρόμου, γεγονός που δυσκολεύει αρκετά τους οδηγούς.

Το διακύβευμα το σχετικό με την επικίνδυνη παρόδια βλάστηση είναι η ασφάλεια των συγκοινωνιών στους δρόμους της οποίας η διατάραξη τιμωρείται, ακόμη και όταν τελέστηκε από αμέλεια.

Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στην παραλιακή από κορακιά (πρώην hotel apollon) μέχρι το Πορτοχέλι, με ρηγματώσεις και λακκούβες, αλλά και σε όλο το περιφερειακό δίκτυο από Άγιο Αιμιλιανό, Πετροθάλασσα, Ερμιόνη, Θερμησία, Σαλάντι, Λάζες Φούρνων, Δορούφι κ.α.»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button