home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τι διαπίστωσε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης στην Αργολίδα

Τα νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή 6 Ιουνίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, τον οποίο συνόδευαν ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Γιάννης Ανδριανός, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος και άλλοι.

Αρχικά βρέθηκε στη νοσηλευτική μονάδα Άργους, όπου ενημερώθηκε από την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρία Σαρίδη για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι υγειονομικές δομές του νομού. Ο ίδιος ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και άκουσε τα αιτήματα των υγειονομικών.

Στη συνέχεια βρέθηκε στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου όπου εγκαινίασε τον αξονικό τομογράφο. Παράλληλα είχε ενημέρωση από τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Αργολίδας Θοδωρή Βασιλόπουλο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νοσοκομειακή δομή. Επαφές είχε και με την ΚΟΜΥ Αργολίδας, την οποία και συνεχάρη για το έργο της.

Ο Αν. Υπουργός έξω από το νοσοκομείο έγινε δεκτός με πανό από το ΠΑΜΕ και το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας που ζητούσε «Λεφτά για την Υγεία» και «Προσλήψεις στα Νοσοκομεία».

Ο κύριος Κοντοζαμάνης επισκέφθηκε επίσης την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας όπου είχε συνάντηση με αυτοδιοικητικούς και υπηρεσιακούς φορείς, καθώς με μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis