home design 800x400
home design 1170Χ320

Συλλέγουν στοιχεία για τον Βιολογικό Άργους – Ναυπλίου

Βιολογικός καθαρισμός

Σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, στο Ναύπλιο, χθες Παρασκευή 4 Ιουνίου, μετείχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Στην εν λόγω σύσκεψη, με σκοπό να επιλυθούν προβλήματα διοικητικής φύσεως για την καλή λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Αργους – Ναυπλίου, μετείχαν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος και Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης, εκπρόσωποι των ΔΕΥΑ Ναυπλίου και Αργους, όπως επίσης και ο πρόεδρος της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ) Γιώργος Παπαδημητρίου και στελέχη του εν λόγω φορέα, μετά από σχετική πρόσκληση του περιφερειάρχη.

Η εμπλοκή της ΜΟΔ ΑΕ

Το πρώτο βήμα προκειμένου να εξευρεθεί λύση για τη βιωσιμότητα αλλά και τη σωστή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού έγινε. Οπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο περιφερειάρχης, η ενημέρωση που είχε όσον αφορά την κατάληξη της σύσκεψης κάνει λόγο για «εξαιρετικά ελπιδοφόρα κατάληξη της συνάντησης, στην κατεύθυνση επίλυσης των ζητημάτων».

Η ΜΟΔ ΑΕ θα συλλέξει τα στοιχεία και από τις δυο ΔΕΥΑ και θα επιστρέψει με προτάσεις για κοινό οργανισμό για τη ορθή λειτουργία και διαχείριση του βιολογικού.

Όπως τόνισε ο Παναγιώτης Νίκας, εάν οι δυο ΔΕΥΑ καταλήξουν σε κάποια από τις προτάσεις της ΜΟΔ Α.Ε., υποσχέθηκε πως θα κάνει το πρώτο εργοστάσιο επεξεργασίας λυματολάσπης στην Πελοπόννησο εκεί που θα είναι ο βιολογικός.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis