home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Ναυπλιώτης DJ Roni Iron χρειάζεται τη βοήθειά μας

Σοκαρισμένος ο γνωστός μουσικός παραγωγός και DJ, Roni Iron από το Ναύπλιο, ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό και χρήζει άμεσα προηγμένης χειρουργικής επέμβασης.

Δεδομένων των δυσμενών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί λόγω κορωνοϊού και που έχουν αφήσει τους επαγγελματίες του κλάδου επί πολλούς μήνες χωρίς δουλειά, ο Παναγιώτης Μιχαλέας αδυνατεί να καλύψει τα απαιτούμενα έξοδα.

Έτσι λοιπόν με ευθύτητα και ειλικρίνεια ζητά την βοήθεια όλων μας, προκειμένου να ανταπεξέλθει στο δαπανηρό αυτό χειρουργείο.

Ο ίδιος περιγράφει με λεπτομέρειες το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τονίζοντας πως «η λύση που προτείνεται ειναι χειρουργική ρομποτική η οποία είναι και αρκετά πολυέξοδη και δυστυχώς εγώ προσωπικά με 7 μήνες ανεργία (και άλλους 3 πέρυσι) λόγω καραντίνας δεν δύναμαι να καλύψω».

Όπως επισημαίνει ο Roni Iron: «Θα χρειαστώ την βοήθεια σας όσο μπορεί και όπως μπορεί ο καθένας να γνωρίζετε πως μέχρι τώρα δεν είχα φτάσει εδώ που έχω φτάσει χωρίς την βοήθεια φίλων και γνωστών αλλα και ανθρώπων που δεν περίμενα ποτέ οτι θα μου σταθούν».

Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε τον Roni εδώ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis