home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συναγερμός στην Πάτρα για τον Παλαιοκώστα

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Συναγερμός στην Πάτρα για τον Παλαιοκώστα

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε εκτάκτως την Τρίτη ο Νίκος Παλαιοκώστας. Ο βαρυποινίτης μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, για ακόμα μία φορά.

Στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, το οποίο διαθέτει και ειδικό θάλαμο για τους κρατούμενους.

Συναγερμός σήμανε στους αστυνομικούς με την κινητοποίηση κατά τη μεταγωγή του να είναι πολύ μεγάλη.

Ο διαβόητος ληστής τραπεζών εμφανίζει οξεία νεφρική ανεπάρκεια και ανεπανόρθωτη βλάβη στην ωχρά κηλίδα, στον λεπτό χιτώνα στο πίσω μέρος του οφθαλμού που παίζει τον ρόλο φωτογραφικού φιλμ για την αποτύπωση των οπτικών πληροφοριών

Ο Νίκος Παλαιοκώστας

Γεννήθηκε στο χωριό Μοσχόφυτο των Τρικάλων το 1960, είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα. Έδρασε για αρκετά χρόνια είτε μαζί με τον αδελφό του είτε μόνος, πραγματοποιώντας κυρίως ληστείες τραπεζών, καθώς και μία απαγωγή.

Ο καταζητούμενος επί τουλάχιστον 16 ολόκληρα χρόνια συνελήφθη την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2006 έξω από το χωριό Λιβάδι στον Παρνασσό, πέφτοντας σε μπλόκο που είχε στήσει η αστυνομία της Λιβαδειάς.

Ο Παλαιοκώστας προσπάθησε να αποφύγει το μπλόκο, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, αλλά εξετράπη της πορείας του και βγήκε εκτός δρόμου. Μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ένα αυτόματο όπλο καθώς και σφαίρες.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis