home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Από το Σικάγο στο Κεφαλάρι: Η υπόκλιση του παπά, ο κορωνοϊός και οι ψεκασμένοι

Νεαρό ζευγάρι κάνει τις διακοπές του στην Αργολίδα. Ο άνδρας γιατρός πνευμονολόγος στο Σικάγο, αντιμέτωπος καθημερινά με περιστατικά λοίμωξης από τον κορωνοϊό Covid-19. Η κοπέλα του Ασσύρια.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο Κεφαλάρι Άργους βρέθηκαν στον ιερό ναό της Ζωοδόχου Πηγής όπου είχαν συνομιλία με τον εφημέριο της εκκλησίας Μιχάλη Μετζάκη.

«Πραγματικά υποκλίνομαι στο μεγαλείο και την αυταπάρνηση των ανθρώπων που υπηρετούν την ιατρική επιστήμη», επισημάινει ο ιερέας και προειδοποιεί: «Μακριά από τους ψεκασμένους. Είναι πολύ επικίνδυνοι! Ευτυχώς είναι λίγοι και δεν πείθουν πια».

Δείτε τι έγραψε ο ιερέας:

«Ο νεαρός με την κοπέλα του η οποία είναι Ασσύρια, βρέθηκαν στον Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Κεφαλαρίου Άργους σήμερα και είχα την τιμή να συνομιλήσω μαζί τους. Ο νέος αυτός είναι Έλληνας και Ιατρός εντατικολόγος- πνευμονολόγος στο Σικάγο. Τους ευχαριστούμε που βρίσκονται στην χώρα μας να κάνουν τις διακοπές τους.

Μου περιέγραφε αυτά που ζούσαν στις κλινικές για ασθενείς με Covid 19 όπου εργάζεται. Με Απερίγραπτη γενναιότητα παλεύουν με τον ιό τέρας SARS COV 2 και πραγματικά υποκλίνομαι στο μεγαλείο και την αυταπάρνηση των ανθρώπων που υπηρετούν την ιατρική επιστήμη.

Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε με την βοήθεια του Θεού και την προσπάθεια των επιστημόνων.

Συμβουλή: Μακριά από τους ψεκασμένους. Είναι πολύ επικίνδυνοι! Ευτυχώς είναι λίγοι και δεν πείθουν πια».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis