home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σπέτσες: Ψάχνουν κομπάρσους για να παίξουν στο πλευρό του …Τζέιμς Μποντ

Ρόλους ηθοποιών σε ταινία με πρωταγωνιστή τον διάσημο Άγγλο ηθοποιό Ντανιέλ Κρέγκ ψάχνουν στις Σπέτσες. Τα γυρίσματα θα γίνουν 28 Ιουνίου με 1 Ιουλίου. Ήδη υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση σε κάστινγκ που πραγματοποιείται την Παρασκευή 4 Ιουνίου στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Η ταινία με τον περίφημο πλέον Τζέιμς Μπόντ, Ντανιέλ Κρέγκ προγραμματίζεται να γυριστεί τον Ιούνιο, στο νησί των Σπετσών και στην ευρύτερη περιοχή του Πόρτο Χελίου, στην Αργολίδα.

Οι υποψήφιοι κομπάρσοι δεν χρειάζεται να έχουν σχετική προοϋπηρεσία, θα πληρωθούν με εργόσημο, ενώ θα προτιμηθούν κάτοικοι του νησιού.

Η ταινία

Το Knives Out είναι το νέο πρότζεκτ για δύο σίκουελ, που θα έχει αέρα Ελλάδας και τα γυρίσματά του θα αρχίσουν σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα μέσα στον Ιούνιο.

Το Netflix, όπως αναφέρει το ROXX, θα πληρώσει αυτό το ιλιγγιώδες ποσό για τα δικαιώματα του Knives Out του Ράιαν Τζόνσον, της ταινίας του 2019 που γνώρισε μεγάλη επιτυχία με εισπράξεις 311 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως και ένα μπάτζετ που δεν ξεπέρασε τα 40 εκατομμύρια.

Το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα για δύο ταινίες. Η πρώτη από αυτές που θα έχει και πάλι πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ θα γυριστεί στην Ελλάδα το καλοκαίρι που μας έρχεται και πιο συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι και στις Σπέτσες.

Στην πρώτη ταινία Knives Out, ένα αστυνομικό μυστήριο του στιλ της Αγκάθα Κρίστι, πρωταγωνίστησε ο Κρεγκ υποδυόμενος τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ, στο πλευρό άλλων αστέρων όπως της Τζέιμι Λι Κέρτις, του Κρις Έβανς, του Ντον Τζόνσον και του Κρίστοφερ Πλάμερ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis