home design 800x400
home design 1170Χ320

Η Δημητσάνα ξύπνησε με 106 υπέροχα αυτοκίνητα στους δρόμους

Arcadia Classic Tour 2021 στην Αρκαδία

Με την εικόνα πανέμορφων κλασσικών αυτοκινήτων στους δρόμους ξύπνησε το πρωί της Κυριακής η Δημητσάνα. Με επίκεντρο το παραδοσιακό ιστορικό χωριό το πρωί έβαλαν εμπρός τις μηχανές τους 106 κλασσικά αυτοκίνητα που συμμετέχουν στο ARCADIA CLASSIC TOUR στους δρόμους της Ανοιξιάτικης Αρκαδίας.

Arcadia Classic Tour 2021 στην Αρκαδία

Διοργανωτές του αγώνα Ακριβείας Ιστορικών Αυτοκινήτων είναι η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Οχήματος (Ε.Λ.Ι.Α.) με την υποστήριξη των ΣΜΑ ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και ΦΙΛΠΑ. Είναι η 7η διοργάνωση με επίκεντρο την παραδοσιακή Δημητσάνα.

Η διήμερη εκδήλωση regualarity περιλαμβάνει συνολικά 260 χιλιόμετρα, με 12  Ε.Δ.Α. μήκους σχεδόν 120 χιλιομέτρων και τουλάχιστον 24 χρονομετρήσεις. Οι διαδρομές καλύπτουν τμήματα της ορεινής Αχαΐας και Αρκαδίας με επίκεντρο το Δήμο Γορτυνίας.

Αφετηρία και πάλι η Πάτρα όπου με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων όπου ξεκίνησε το Α’ Σκέλος του Αγώνα, το Σάββατο. Το Α’ σκέλος ολοκληρώθηκε μετά την ανασυγκρότηση στα παραδοσιακά Καλάβρυτα, το απόγευμα στις 17:00 και αφού οι αγωνιζόμενοι έχουν διανύσει 170 χλμ και έχουν εκτελέσει 8 ΕΔΑ.

Arcadia Classic Tour 2021 στην Αρκαδία

Η φιλόξενη Δημητσάνα πήρε την σκυτάλη το πρωί της Κυριακής, απ΄ όπου ξεκίνησε το Β’ Σκέλος στις 10:00. Ακόμη 90 χλμ οδηγικής πανδαισίας με 4 ΕΔΑ στο πολύχρωμο ανοιξιάτικο τοπίο της Αρκαδικής Γης ως τον τερματισμό στην Δημητσάνα.

Κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω COVID19 και τηρώντας όλους τους κανονισμούς ασφαλείας σχεδιάστηκε το Arcadia Classic Tour  που υπόσχεται να προσφέρει στους συμμετέχοντες την απόλυτη εμπειρία ενός διημέρου Regularity Event.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis