home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Η Περιφέρεια πήρε πίσω τρεις μελέτες από την Αναπτυξιακή Αργολίδας

Τρεις μελέτες για σημαντικά έργα της Αργολίδας πρόκειται να καθυστερήσουν, αφού αναθέτονται εξ αρχής. Πρόκειται για προγραμματικές συμβάσεις για έργα της Περιφερειακής ενότητας Αργολίδας με την Αναπτυξιακή Νομού Αργολίδας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για:

1. «Μελέτη βελτίωσης δρόμου από Ε.Ο. Ναυπλίου – Λυγουριού προς Κάντια Π.Ε. Αργολίδας»

2. «Μελέτη για την βελτίωση των δικτύων και του τρόπου άρδευσης για την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού στην περιοχή του ΤΟΕΒ Ασίνης – Δρέπανου Ναυπλίου»

Διαβάστε ακόμα

3. «Εκπόνηση μελετών για τη στερέωση, αποκατάσταση, ανάδειξη και λειτουργική αναδιαρρύθμιση του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Άργους»

Στις αποφάσεις έγκρισης για τις συμβάσεις αναφερόταν αρχικά  τα ακόλουθα:

Με την 283/2014 (ΑΔΑ: 663Ψ7Λ1-Δ5Χ) απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Πελοποννήσου εγκρίθηκε η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΑΝ.Ν.ΑΡ. Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ για την εκτέλεση του έργου: «Μελέτη βελτίωσης δρόμου από Ε.Ο. Ναυπλίου – Λυγουριού προς Κάντια Π.Ε. Αργολίδας» η οποία και υπεγράφη την 30-10-2014 (ΑΔΑ: 7Θ9Β7Λ1-ΔΙΖ).

Έχοντας υπόψη:

1. Με την 228/2017 (ΑΔΑ: Ω6Χ97Λ1-6Φ0) απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Πελοποννήσου εγκρίθηκε η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΑΝ.Ν.ΑΡ. Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ για την εκτέλεση του έργου: «Μελέτη για την βελτίωση των δικτύων και του τρόπου άρδευσης για την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού στην περιοχή του ΤΟΕΒ Ασίνης – Δρέπανου Ναυπλίου» η οποία και υπεγράφη την 28-09-2017 (ΑΔΑ: 69477Λ1- 3ΗΟ).

Με την 355/2015 (ΑΔΑ:6Β0Φ7Λ1-37Λ) απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Πελοποννήσου εγκρίθηκε η συναφή Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Ν.Π.Δ.Δ. Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Άργους και της ΑΝ.Ν.ΑΡ. Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ για την εκτέλεση του έργου: «Εκπόνηση μελετών για τη στερέωση, αποκατάσταση, ανάδειξη και λειτουργική αναδιαρρύθμιση του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Άργους» η οποία και υπεγράφη την 12-10-2016 (ΑΔΑ: 7ΡΝΨ7Λ1-ΥΙΠ).

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button