home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μυρίζουν εκλογές: Νέα επίσκεψη υπουργού στην Πελοπόννησο

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Οι τακτικές επισκέψεις υπουργών και κυβερνητικών στελεχών στην Πελοπόννησο, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα θυμίζουν προεκλογική περίοδο, την ώρα που τα σενάρια φουντώνουν για εκλογές το φθινόπωρο.

Η παρουσία της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως σε Άργος και Ναύπλιο πριν από περίπου μία εβδομάδα, καθώς και η χθεσινή επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου στο νομό, δείχνουν μία αυξημένη κινητικότητα, ασυνήθιστη για την εποχή.

Η πλειοψηφία των συνομιλητών του Κυριάκου Μητσοτάκη, συμφωνούν ότι τώρα είναι η ώρα για εκλογές, την ώρα που η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα και δεν έχουν βγει ακόμα μπροστά τα μεγάλα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Στην Καλαμάτα ο Χρυσοχοΐδης

Στα πλάισια αυτά, στην Καλαμάτα θα βρεθεί την Παρασκευή 4 Ιουνίου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Βασικός σκοπός της επίσκεψης είναι η επίσημη έναρξη λειτουργίας του Ενιαίου Συντονιστικού κατά της παραβατικότητας του Δήμου Καλαμάτας. Να θυμίσουμε ότι το Συντονιστικό έχει τεθεί σε πιλοτική λειτουργία από την Τρίτη.

Μέσω του ΕΣΥΚ, που στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ιστορικό δημαρχείο Καλαμάτας, προβλέπεται -μεταξύ άλλων- κοινή δράση σε θέματα όπως: Μεγάλες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις. Αστυνόμευση προβληματικών περιοχών. Ελεγχος της τήρησης των διατάξεων που αφορούν το υπαίθριο εμπόριο και τις λαϊκές αγορές. Αντιμετώπιση παρεμπορίου. Πολιτική Προστασία. Ελεγχος παράνομων σταθμεύσεων. Εφαρμογή αντικαπνιστικής νομοθεσίας. Επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά. Περιπολίες σε περιοχές του δήμου που εμφανίζουν έντονη παραβατικότητα. Ελεγχος της τήρησης των διατάξεων που αφορούν τα ζώα συντροφιάς. Εγκαταλελειμμένα οχήματα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis