home design 800x400
home design 1170Χ320

Ποιος δεν ήθελε τον Πουλά στη σύσκεψη με Λυκουρέντζο;

Την αντίδραση του βουλευτή Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Πουλά προκάλεσε η σημερινή επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου στην Αργολίδα, στην οποία δεν προσκλήθηκε να παρευρεθεί στη σύσκεψη, σύμφωνα με τον ίδιο.

Να σημειωθεί πως κατά την επίσκεψη Λυκουρέντζου το παρών έδωσε ο έταιρος βουλευτής της αντιπολίτευσης Γιάννης Γκιόλας. Εύλογη η απορία πως ο ένας γνώριζε για την επίσκεψη ενώ ο άλλος όχι.

Όπως αναφέρει ο κ. Πουλάς στην ανακοίνωσή του:

«Για λόγους τους οποίους δεν γνωρίζω και αδυνατώ να αντιληφθώ δεν προσκλήθηκα από τους διοργανωτές στη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας με τη συμμετοχή του Προέδρου του ΕΛΓΑ, Βουλευτών, Δημάρχων και φορέων.

Λόγω της κλιματικής αλλαγής και των απρόβλεπτων καιρικών φαινομένων που έπληξαν τον Νομό μας ο αγροτικός κόσμος της Αργολίδας βρίσκεται σε απόγνωση, οι καλλιέργειές του καταστρέφονται και το εισόδημά τους συρρικνώνεται, οι κυβερνητικοί παράγοντες επιλέγουν για άλλη μία φορά να ωραιοποιούν τη δύσκολη κατάσταση και να καλλιεργούν προσδοκίες στους αγρότες ότι όλα βαίνουν καλώς χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα

Εμείς θα συνεχίσουμε μέσα και έξω από τη Βουλή να πιέζουμε την κυβέρνηση, ώστε να οι αγρότες να λάβουν το ταχύτερο δυνατό τις αποζημιώσεις που τους αναλογούν, προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν την παραγωγική τους εργασία.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ήταν είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό των αγροτών όσο και αν αυτό ενοχλεί ορισμένους».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis