home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Οι σέλφι της Κεραμέως στο Ναύπλιο και το κοπλιμέντο

Αμέσως μετά την χθεσινή της επίσκεψη της στην Αργολίδα, όπου επισκέφτηκε σχολικές μονάδες σε Άργος και Ναύπλιο, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως προχώρησε σε δημοσίευση στα social media με το ανάλογο σχόλιο.

Κατά την παραμονή της στο Ναύπλιο, η υπουργός έβγαλε σέλφι με μαθητές και δέχτηκε κοπλιμέντα για την ομορφιά της από μαθητές.

Η ανάρτηση της υπουργού:

«Σήμερα είχα τη χαρά να επισκεφτώ σχολεία μας στο Ναύπλιο και το Άργος. Σχολεία καινοτόμα, σχολεία δημιουργικά. Ανάμεσα στα σχολεία αυτά, βρέθηκα και σε Δημοτικό που συμμετέχει στο πιλοτικό πρόγραμμα των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, καλλιεργώντας στα παιδιά δεξιότητες ζωής, δεξιότητες τεχνολογίας.

Σε Γενικό Λύκειο στο οποίο αξιοποιούν την εμπειρία της τηλεκπαίδευσης, οργανώνοντας ημερίδες με το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το CERN.

Σε Επαγγελματικό Λύκειο το οποίο από το Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει ως ένα από τα πρώτα Πρότυπα Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας.

Συζητήσαμε με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων, άκουσα τις σκέψεις και τις προτάσεις τους, σε ένα διάλογο εποικοδομητικό με γνώμονα το καλύτερο μέλλον της εκπαίδευσης για τα παιδιά μας.

Η επίσκεψή μας ολοκληρώθηκε με τη συνάντησή μας με τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο. Μια ημέρα γεμάτη χαμόγελα, παιδικές φωνές και συζήτηση».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis