home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFeatured

Το 1ο ΕΠΑΛ Άργους μετατρέπεται σε πρότυπο δια στόματος Υπουργού

Σε Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο προτείνεται να μετατραπεί το 1ο ΕΠΑΛ Άργους, σύμφωνα με όσα δήλωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως κατά τη σημερινή επίσκεψή της στο σχολείο. Μάλιστα πρόκεται για ένα από τα μόλις 6 συνολικά ΕΠΑΛ που θα γίνουν πρότυπα σε όλη την Ελλάδα.

Η κα Κεραμέως ξεκίνησε τις επισκέψεις της σε σχολικές μονάδες της Αργολίδας από το Επαγγελματικό λύκειο Άργους, όπου μπήκε στις σχολικές αίθουσες και μίλησε με τους μαθητές.

Τον δήμο Άργους – Μυκηνών εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος, καθώς ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος βρίσκεται σε προγραμματισμένα ραντεβού εκτός Άργους.

Όπως έχει δηλώσει η υπουργός «Έχουμε στο νου μας τις προσπάθειες και την αγωνία των μαθητών μας και των οικογενειών τους όσο πλησιάζουν οι Πανελλαδικές εξετάσεις. Θέλουμε τα παιδιά μας και οι οικογένειές τους να έχουν στη διάθεσή τους τη στήριξη και τις πληροφορίες που χρειάζονται».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

2 Σχόλια

  1. Η κυρία υπουργός ρωτήθηκε αν μπορούν οι καθηγητές να κανουν ιδιαίτερα στους μαθητές τους όπως κρυφά γίνετε χρόνια τώρα κ δεν μιλάει κανείς;

Διαβάστε ακόμα

Back to top button