Home design
home design

Κάτω Διμηνιό: Βραβεύτηκε το απέραντο γαλάζιο στον Πευκιά

Το απέραντο γαλάζιο του Κορινθιακού στην ιδανικότερη ακτή, δίπλα στα πεύκα του Κάτω Διμηνιού εξασφάλισε και φέτος την “Γαλάζια Σημαία”. Για άλλη μια χρονιά η παραλία πιστοποιήθηκε εκτός από την εξαιρετική ποιότητα των υδάτων της και για την οργανωτική αρτιότητα της ακτής, όπως ορίζεται από τους αυστηρούς όρους και τις προϋποθέσεις του Προγράμματος. 

Θυμίζουμε ότι, μεταξύ άλλων η παραλία Πευκιά Κάτω Διμηνιού, διαθέτει ασφαλή πρόσβαση στη θάλασσα για τα άτομα με αναπηρία, ναυαγοσωστικές υπηρεσίες, οργανωμένο πλαίσιο αποκομιδής απορριμμάτων, οδηγίες συμπεριφοράς στην ακτή, καθώς και άλλα στοιχεία που εμπίπτουν στις απαιτήσεις του προγράμματος και εξασφαλίζουν κάθε χρόνο την «Γαλάζια Σημαία», σε μία από τις ομορφότερες ακτές του Κορινθιακού.

Εργασίες ενόψει τουριστικής σεζόν

Εν τω μεταξύ, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, εκτεταμένες εργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού γίνονται τις τελευταίες μέρες σε όλο το παραλιακό μέτωπο του δήμου Σικυωνίων, με στόχο την προετοιμασία των υποδομών και του αστικού εξοπλισμού για την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου.

Η τουριστική κίνηση αναμένεται αυξημένη και στο πλαίσιο αυτό οι υπηρεσίες του δήμου Σικυωνίων κάνουν το μέγιστο δυνατό, ώστε η περιοχή να προσφέρει στους επισκέπτες το καλύτερο πρόσωπό της, παρέχοντας όπως πάντα απλόχερη φιλοξενία σε ένα περιβάλλον ξεχωριστής ομορφιάς αλλά και αισθητικά αναβαθμισμένο.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis