home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μαντζούνης: Μεγάλο το ταλέντο των παιδιών στην Πελοπόννησο

Στην επανέναρξη της λειτουργίας των αναπτυξιακών ακαδημιών των συλλόγων σε όλη την Ελλάδα, η οποία είχε ανασταλεί λόγω πανδημίας, αναφέρεται ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιάννης Μαντζούνης:

«Φέρνει στο προσκήνιο τους πρωταγωνιστές αυτής της αποφασιστικής παραμέτρου, πάνω στην οποία στηρίζεται και οικοδομείται όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού», σημειώνει.

Και προσθέτει: «Διαπιστώνω μετά χαράς ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου η οργάνωση των συλλόγων, το τεράστιο ενδιαφέρον και η προσφορά των γονέων, όπως και το ταλέντο των παιδιών είναι σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και μας κάνει όλους αισιόδοξους ότι θα συνεχιστεί η παράδοση των μεγάλων επιτυχιών των συλλόγων και των αθλητών.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μελετά και προγραμματίζει προσεκτικά τις μεθόδους και τις πρακτικές για την ουσιαστική ενίσχυση του Μαζικού και του Αγωνιστικού Αθλητισμού σε όλες τις μορφές και σε όλα τα επίπεδα.

Η οικονομική ενίσχυση των συλλόγων και η κατασκευή σύγχρονων και λειτουργικών αθλητικών χώρων είναι στις προτεραιότητές μας.

Είναι για μας η μεγάλη υποχρέωση που έχουμε απέναντι σε εκείνους που μοχθούν και αγωνίζονται καθημερινά προκειμένου να κρατήσουν ζωντανό τον ελληνικό αθλητισμό».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis