home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Οι Αθηναίοι ξαναθυμήθηκαν τί θα πει Ναύπλιο

Το πρώτο Σαββατοκύριακο χωρίς lockdown μετά από έξι μήνες, χωρίς κανέναν περιορισμό στις μετακινήσεις, έφερε κοσμοπλημμύρα στο Ναύπλιο, χάρη στη μαζική έξοδο των Αθηναίων που προτίμησαν κοντινές αποδράσεις σε γνώριμους προορισμούς.

Το αδιαχώρητο στο Μεγάλο Δρόμο, την Πλατεία Συντάγματος και την παραλία. Γεμάτες οι καφετέριες και τα φαγάδικα, καθώς από το απόγευμα της Παρασκευής, κυρίως όμως το Σάββατο και την Κυριακή, το ιστορικό κέντρο της πόλης «βούλιαξε» από χιλιάδες επισκέπτες, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές.

Άλλοι με μονοήμερη εκδρομή, άλλοι με διανυκτέρευση, επέλεξαν το Ναύπλιο για την πρώτη εξόρμηση μετά την άρση των μέτρων και απόλαυσαν τις ομορφιές που δεν χορταίνουν να απολαμβάνουν, καθώς η Αργολική πρωτεύουσα είναι διαχρονικά από τους αγαπημένους προορισμούς των κατοίκων του Λεκανοπεδίου και όχι μόνο.

Καταστήματα εστίασης, ξενοδοχεία, πανσιόν και εμπορικά καταστήματα είναι σε πλήρη λειτουργία με συγκεκριμένου κανόνες, με τους ιδιοκτήτες τους να μην κρύβουν την ικανοποίησή τους για το αισιόδοξο ξεκίνημα.

Η συνέχεια προμηνύεται ακόμα καλύτερη καθώς από Ιούνιο αναμένονται τα οργανωμένα γκρουπ τουριστών από Ελλάδα και εξωτερικό.

Δείτε παρακάτω φωτορεπορτάζ από το Ναύπλιο το απόγευμα της Κυριακής.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis