home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Η Μαντά επιστρέφει στη ΔΕΥΑΝ τραγουδώντας Άντζελα

Δικαίωση και επιστροφή…5 χρόνια μετά! Αυτό το μήνυμα αναρτήθηκε στον τοίχο της πρώην διευθύντριας της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Άννας Μαντά στο Facebook, με την ίδια την κα Μαντά να χαμογελά με emoji.

Πληροφορίες που φτάνουν από το μεσημέρι στα δημοσιογραφικά γραφεία αναφέρουν ότι η κα Μαντά, κέρδισε την αγωγή της κατά της ΔΕΥΑΝ που αφορούσε στην απόλυση της από τη Δημοτική Επιχείρηση του Ναυπλίου.

Παρόλα αυτά μέχρι ώρας δεν έχει γίνει καμία δήλωση ούτε από τους υπευθύνους της ΔΕΥΑΝ, ούτε από το δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, ούτε από την ίδια την κα Μαντά, κάτι που αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού δημοσιογραφικά το θέμα αυτό και η απόλυση της κας Μαντά από τη θέση της διευθύντριας, αλλά και από την ίδια την υπηρεσία της, είχε απασχολήσει στο παρελθόν και μάλιστα έντονα τα Μέσα Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση θα κοινοποιηθεί την Τρίτη στη ΔΕΥΑΝ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση προβλέπει η κα Μαντά να επιστρέψει στη θέση της.

Το τραγούδι

Στον τοίχο της κας Άννας Μαντά πάντως προβάλλεται το τραγούδι της λαϊκής τραγουδίστριας Άντζελας Δημητρίου Come back.

Τί είχε συμβεί

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του 2016 η κα Μαντά είχε παυθεί από τα καθήκοντά της, με εισήγηση του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου, ο οποίος ήταν τότε πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης.

Ο ίδιος ο δήμαρχος είχε αναφερθεί στους λόγους που θα έπρεπε να απομακρυνθεί από τη θέση της.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button