home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΠελοπόννησοςΑυτοδιοίκησηΑθλητισμός

Περιφέρεια: Δεν κάλεσαν την αντιπολίτευση

Με επιστολή τους οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βασίλης Γ. Σιδέρης και Αναστάσιος Γ. Γανώσης τονίζουν ότι:
«Θεωρούμε απαράδεκτη την απόφαση των Περιφερειακών Συμβούλων της συμπολίτευσης της Π.Ε. Αργολίδας να μην προσκαλέσουν τα μέλη της αντιπολίτευσης στην σύσκεψη της 13ης Μαϊου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε Αργολίδας με αντικείμενο την πορεία των πολιτιστικών, αθλητικών έργων και των αντίστοιχων προγραμματικών συμβάσεων στο Νομό.

Φυσικά δεν μας εκπλήσσει αυτή η άκρως αντιδημοκρατική και αντιδεοντολογική στάση, η οποία έρχεται να προστεθεί στην εν γένει συμπεριφορά των συμβούλων από την πλευρά της συμπολίτευσης της Π.Ε. Αργολίδας με την συστηματική προσπάθεια τους να μας αποκλείουν από επίσημες εκδηλώσεις και επετείους.

Είναι απορίας άξιο όμως να μην μας προσκαλούν σε συσκέψεις και συναντήσεις που αφορούν τον Νομό μας και να συνεχίζουν να παρακάμπτουν τις εντολές του κ.Περιφερειάρχη για συνεργασία όλων των εκλεγμένων μελών της Π.Ε.Αργολίδας. 

Δεν πρέπει να ξεχνούν ότι εκπροσωπούμε το 40% των πολιτών της Αργολίδας που με την ψήφο τους μας έδωσαν ισχυρή εντολή. Θα πρέπει ν’αντιληφθούν οι εν λόγω κύριοι πως δεν αποτελούμε ισχνή μειοψηφία.

Όσο αφορά τα της συνάντησης : Κατά καιρούς με άρθρα και παρεμβάσεις μας, σας έχουμε επισημάνει την αδικαιολόγητη καθυστέρηση των έργων που τέθηκαν σε συζήτηση. Ο κ. Περιφερειάρχης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου προ ολίγων ημερών κατά την επίσκεψή του στην Αργολίδα για να δει την πορεία των έργων, αφού τα συγκεκριμένα έργα λιμνάζουν ξεκάθαρα με δική σας υπαιτιότητα, συνάδελφοι της συμπολίτευσης, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα είναι ώριμα προς δημοπράτηση και εκτέλεση.
Ειδικότερα για τα αθλητικά έργα η τεχνογνωσία μας και η εμπειρία μας θα ήταν χρήσιμες και ίσως σας βοηθούσαν να ξυπνήσετε από το λήθαργο των τελευταίων δύο ετών με αποτέλεσμα να είχε ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος κατασκευής αυτών και όχι να είναι «κολλημένα», για λόγους που μόνο οι ίδιοι γνωρίζετε, με αποτέλεσμα να στερείτε την άθληση στους νέους, νέες και στην κοινωνία και την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας. 
Η ενωτική και ήπια στάση μας στα χρόνια της διοίκησης σας έχει στόχο την δημιουργική αντιπολίτευση βασισμένη στην συμμετοχή,την εμπειρία, τις εποικοδομητικές προτάσεις αλλά και την διαφωνία πάντα σε δημοκρατικά πλαίσια προς όφελος των πολιτών.
Παρόλα αυτά με βαθιά θλίψη και απογοήτευση για την πολιτική ζωή του τόπου εισπράττουμε μια προσπάθεια αποκλεισμού της παρουσίας και του λόγου μας, γεγονός που μαρτυρά την φοβική και αναχρονιστική σας αντίληψη για τα πολιτικά και περιφερειακά δρώμενα.
Φυσικά όπως πάντα δηλώνουμε παρόντες για την ανάπτυξη την πρόοδο και την ευημερία της Αργολίδας και των πολιτών της που περήφανα υπηρετούμε. 
Θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των πολιτών της Αργολίδας». 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button