home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΨυχαγωγίαΑρκαδία

Από την Τρίπολη στη Φάρμα: Η Αλεξανδρά Παναγιώταρου τους τρέλανε στο πρώτο της μπάνιο!

Κρύος ιδρώτας έλουσε τους άνδρες της Φάρμας με το πρώτο μπάνιο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Η γνωστή Instagrammer και πρώην παίκτρια του My Style Rocks από την Τρίπολη μπήκε την προηγούμενη εβδομάδα στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 και προκάλεσε ήδη αίσθηση με την παρουσία της.

Μάλιστα, σε απόσπασμα που προέβαλε η εκπομπή «Πρωινό», την είδαμε την να κάνει το πρώτο της μπάνιο και να προκαλεί αναστάτωση στους συμπαίκτες της.

«Το πρώτο μου μπάνιο στη “Φάρμα” το περίμενα πώς και πώς για να φύγει η βρωμιά από πάνω μου. Ήταν ένα βάπτισμα. Θα το χαρακτήριζα και αναγέννηση», δήλωσε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία φόρεσε το μαύρο μπικίνι της και λούστηκε με τη βοήθεια της Μαρίας Μιχαλοπούλου.

«Έκανα μπάνιο και ο καθένας άφηνε και ένα σχόλιο κάθε φορά στο πέρασμά του. Τι έλεγαν ότι ήρθε η Μύκονος στη “Φάρμα”, τι η Ίμπιζα, τι το Μόντε Κάρλο. Τα έπιασαν όλα τα μέρη του κόσμου», πρόσθεσε.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από το θέαμα και δεν σταμάτησε στιγμή να κάνει διάφορα σχόλια για τη συμπαίκτριά του, ενώ αργότερα ανέφερε στην κάμερα του ριάλιτι: «Τι μπάνια είδαμε εδώ πέρα; Τι Αλεξάνδρα είναι αυτή; Μας χάζεψε. Μήπως έχει πάει σε λάθος ριάλιτι; Κάτι δεν πάει καλά».

Πάντως η μυθική ατάκα που ξεστόμισε ο γνωστός ηθοποιός είναι «θα βελάξουν τα πρόβατα».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button