home design

Ο Γιώργος Παπανδρέου και η οικογένεια του δικαιώθηκαν πλήρως στα δικαστήρια

Μετά από 10ετή δικαστικό αγώνα αθωώθηκε η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη στ’ όνομα του Αντρίκου Α. Παπανδρέου & της Μαργ Παπανδρέου, με την καταδίκη του, πρώην υπουργού της κυβέρνησης της ΝΔ με τα πλαστά Στατιστικά στοιχεία, όπως αποφάνθηκε με ψήφισμά του το Ευρωκοινοβούλιο τον Μάρτη του 2014 και εξ αιτίας των οποίων χρεοκόπησε η χώρα, πρώην βασικού πυλώνα & υπουργού της συγκυβέρνησης με τον κ Τσίπρα οι οποίοι αφού αφαίμαξαν φορολογικά τους Έλληνες με υπερπλεονάσματα ενώ η ανάπτυξη ήταν αρνητική, τα βάπτισαν «μαξιλάρι» & την νεοφιλελεύθερη εφαρμογή του μνημονίου από κοινού ξαναβάπτισαν «έξοδο από τα μνημόνια» και προσφάτως Ανεξάρτητου Έλληνα πατριώτη των εμβολίων της … Σερβίας, … κ Π Καμμένου ο οποίος βγήκε στα τέσσερα …δικαστήρια ως κοινός συκοφάντης-σκευωρός της οικογένειας Παπανδρέου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου και η οικογένεια του δικαιώθηκαν πλήρως στα δικαστήρια…

Όμως, εκείνοι που βολεύτηκαν από τις θεωρίες συνωμοσίας και την διασπορά ψευδών ειδήσεων και συνεργάστηκαν με τον Καμμένο, επιδιώκοντας να σπιλώσουν το ΠΑΣΟΚ για δικό τους κομματικό όφελος & απέναντι στο Εθνικό συμφέρον, συνεχίζουν να σιωπούν.

Ο Ελληνικός λαός βλέπει και κρίνει. Για την παράταξη μας δικαίωση είναι η αναγνώριση των προβλημάτων και των υπευθύνων που οδήγησαν στην κρίση, αλλά και των προσπαθειών που κάναμε για την υπέρβαση της.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Αργολίδας
Λεων Ζ Κουτσογιάννης
Οικονομολόγος Μελετητής

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version