home design 800x400
home design 1170Χ320

Κορινθία: Πώς περιγράφει η ανήλικη τη φρίκη που βίωνε από τον πατέρα της

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού μιας ανήλικης από τον βιολογικό της πατέρα στο Βραχάτι Κορινθίας με την κατάθεσή της πραγματικά να προκαλεί ανατριχίλα. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κοπέλα στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής ο βιολογικός της πατέρας την κακοποιούσε σεξουαλικά από 12 μέχρι 17 ετών.

«Τόσα χρόνια δεν μιλούσα και έκανα υπομονή καθώς δεν ήθελα να διαταράξω την οικογένεια μας. Πάντα σκεφτόμουν την μαμά μου και τον μικρό μου αδερφό. Σκεφτόμουν πως πολύ δύσκολα θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα και να μας μεγαλώσει. Έτσι δεν είπα τίποτα. Αλλά πλέον δεν αντέχω άλλο», είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς

«Ολα αυτά τα πέντε χρόνια κάνεις δεν είχε καταλάβει τίποτα. Ο πατέρας μου περίμενε πάντα να φύγει από το σπίτι η μητέρα μου για να κάνει αυτό σε εμένα. Με χτυπούσε πάντα με μανία. Με χτυπούσε δυνατά. Στην συνέχεια με μετέφερε σε δωμάτιο του σπιτιού όπου έκανε όλα όσα σας περιέγραψα», ήταν τα λόγια της.

Η μητέρα της 17χρονης δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό και τα κατάλαβε όλα όταν αποκάλυψε την φρίκη η κόρη της. Μάλιστα έκλαιγε.

Η κοπέλα το έκρυβε όλα αυτά τα χρόνια και περίμενε να ενηλικιωθεί προκειμένου να αποκαλύψει τα όσα φρικτά βίωνε από τον ίδιο της τον πατέρα, καθώς φοβόταν την διαπόμπευση.

Το Μεγάλο Σάββατο έζησε και πάλι τη φρίκη και αποφάσισε να μιλήσει. Έκανε μπάνιο και τη βίασε. Ο πατέρας που συνελήφθη στην Κόρινθο παραδέχτηκε τις αποτρόπαιες πράξεις του λέγοντας ότι «Έφταιγε το ποτό».

Ο 45χρονος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Τρίπολης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis