Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΟικονομίαΑνοιχτά την Κυριακή και τα Super Market

Ανοιχτά την Κυριακή και τα Super Market

Στις 9 Μαΐου ότι εκτός από τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά και τα σουπερμάρκετ για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού λόγω των ενδιάμεσων εκπτώσεων

Σχετικά

Περισσότερα

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη θα κρατήσουν ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 9 Μαΐου. Παράλληλα και σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου ανοιχτά θα είναι και τα Super Market.

Επίσης ανοικτά θα είναι μεθαύριο και τα πολυκαταστήματα αλλά και τα κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα, με ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά με τη γνωστή μέθοδο του click inside, με την οποία ο πελάτης μπαίνει στο κατάστημα με ραντεβού αφού πρώτα έχει στείλει μήνυμα στο 13032 (Μετακίνηση σε εν λειτουργία εμπορικό κατάστημα με όριο τριών ωρών») ή με την συμπλήρωση του εντύπου-βεβαίωσης κίνησης ή να συμπληρώσουμε το ανάλογο έντυπο μετακίνησης, (forma.gov.gr: Εκτύπωση βεβαίωσης μετακίνησης) καθώς και το αποδεικτικό καθορισμού του ραντεβού από την επιχείρηση.

Ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα που έχει αποστείλει στο 13032, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής και έγκρισης της μετακίνησης του.

Στις 14 Μαΐου πάντως τελειώνουν τα click away και click inside, σημείωσε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης σε σημερινές δηλώσεις του.

«Δεν θα υπάρχει αυτή η διαδικασία στις 15» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι περιορισμοί για τον αριθμό των πελατών θα μας συνοδεύουν για πολύ καιρό ακόμα.

Θα επανεξεταστούν τα SMS, εξήγησε, ενώ αναφορικά με το τρίωρο που έχουν στη διάθεση τους οι καταναλωτές δεν έχει ληφθεί προς το παρόν κάποια απόφαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ριβιέρα
Home design