home design 800x400
home design 1170Χ320

Ανοιχτά την Κυριακή και τα Super Market

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ανοιχτά την Κυριακή και τα Super Market
Σούπερ Μάρκετ

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη θα κρατήσουν ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 9 Μαΐου. Παράλληλα και σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου ανοιχτά θα είναι και τα Super Market.

Επίσης ανοικτά θα είναι μεθαύριο και τα πολυκαταστήματα αλλά και τα κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα, με ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά με τη γνωστή μέθοδο του click inside, με την οποία ο πελάτης μπαίνει στο κατάστημα με ραντεβού αφού πρώτα έχει στείλει μήνυμα στο 13032 (Μετακίνηση σε εν λειτουργία εμπορικό κατάστημα με όριο τριών ωρών») ή με την συμπλήρωση του εντύπου-βεβαίωσης κίνησης ή να συμπληρώσουμε το ανάλογο έντυπο μετακίνησης, (forma.gov.gr: Εκτύπωση βεβαίωσης μετακίνησης) καθώς και το αποδεικτικό καθορισμού του ραντεβού από την επιχείρηση.

Ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα που έχει αποστείλει στο 13032, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής και έγκρισης της μετακίνησης του.

Στις 14 Μαΐου πάντως τελειώνουν τα click away και click inside, σημείωσε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης σε σημερινές δηλώσεις του.

«Δεν θα υπάρχει αυτή η διαδικασία στις 15» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι περιορισμοί για τον αριθμό των πελατών θα μας συνοδεύουν για πολύ καιρό ακόμα.

Θα επανεξεταστούν τα SMS, εξήγησε, ενώ αναφορικά με το τρίωρο που έχουν στη διάθεση τους οι καταναλωτές δεν έχει ληφθεί προς το παρόν κάποια απόφαση.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis