home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

7 live συνδέσεις από την Περιφέρεια το Σάββατο 15 Μαΐου

Κονσόλα ήχου

Επτά live συνδέσεις προγραμματίζει να κάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο εκδήλωσης που προγραμματίζει το Σάββατο 15 Μαΐου 2021.

Σύμφωνα με την ανάθεση οι συνδέσεις θα γίνουν με σημεία της Πελοποννήσου και ταυτόχρονη αναφορά στη Μονή Αυγού (Αργολίδα), στο Λούσιο και Λεπίδα (Αρκαδία), στον Ισθμό και Λουτράκι (Κορινθία), στη Νεάπολη (Λακωνία) και στην Καλαμάτα (Μεσσηνία). Μία ακόμα μετάδοση θα γίνει από τη Στενωσιά Μεσσηνίας ή εναλλακτικά από το Ναύπλιο, ανάλογα με τις συνθήκες).

Για τις περιοχές αυτές έχει ανατεθεί και η δημιουργία αυτοτελών θεματικών Videos με ειδικό περιεχόμενο που αφορά σε outdoor activities (bungee jumping, rafting, παραπέντε, αναρρίχηση κ.λπ.).

Το live streaming που θα γίνει στις 15 Μαΐου ανατέθηκε σε εταιρεία της Καλαμάτας, με κόστος 21.080,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% και περιλαμβάνει σκηνοθετική απόδοση και παραγωγή με σύγχρονα μέσα, δημιουργία central BASE Live Point, αναπαραγωγή ψηφιακού και οπτικοακουστικού υλικού και προώθηση της όλης παραγωγής στα Μέσα Ενημέρωσης.

Η παραγωγή ορίζεται να γίνει με σύγχρονα μέσα κινηματογράφησης, σύνθεσης και σκηνοθεσίας, όπως κάμερες υψηλής ευκρίνειας HD, εναέριες λήψεις με drone HD, railway κάμερες, steadycam κ.λπ.

Η δαπάνη καλύπτεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και το Διαρκές Έργο υπό τον τίτλο «Δράσεις Τουριστικής Προβολής και Προβολής Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων Περιφέρειας Πελοποννήσου».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis