home design 800x400
home design 1170Χ320

Νίκος Μπάρτζης: Φουλ για τον τελικό του Survivor ο μαχητής από το Ζευγολατιό

Όταν πριν από 5 μήνες ο 26χρονος, άγνωστος αγρότης από το Ζευγολατιό Κορινθίας Νίκος Μπάρτζης έμπαινε στο Survivor κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την πορεία του, πόσω μάλλον τον «ντόρο» που θα έκανε.

Ο Ζευγολατιώτης παίκτης που δέθηκε αμέσως σε μια δυνατή φιλία με τον έτερο άγνωστο, James Καφετζή από το νησί της Ρόδου, εκτός από πολύ δυνατός αγωνιστικά, κατάφερε να κερδίσει και την αγάπη του κόσμου σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό.

Την Τρίτη 4 Μαΐου βρέθηκε προτεινόμενος προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες του στην μπλε ομάδα, οι οποίοι θα ήθελαν πολύ να τον «βγάλουν από τη μέση» τώρα που το παιχνίδι πλησιάζει στην τελική ευθεία, προς την τελική δεκάδα, τα ατομικά αγωνίσματα και τον τελικό.

Τα πράγματα έμοιαζαν εξαιρετικά δύσκολα για την 26χρονο Κορίνθιο αγρότη, αφού μαζί του στον «τάκο» ήταν και ο κολλητός του και συμπαίκτης του James. Μάλιστα, την προσπάθεια παραμονής τους δυσκόλευε ακόμη περισσότερο η τρίτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση, αφού επρόκειτο για τον Παύλο Γαλακτερό, γιο του δημοφιλούς παίκτη του μπάσκετ Νάσου, με τεράστια απήχηση, μεγάλο κοινό και υψηλή αναγνωρισιμότητα. Επιπλέον, όλοι οι υπόλοιποι 10 παίκτες του παιχνιδιού είχαν στραφεί εναντίον τους παρακινώντας μάλιστα on camera τον κόσμο να διώξει τον Νίκο και τον James από το παιχνίδι!

Παρόλα αυτά, οι υποστηρικτές του Νίκου και του James που πολλαπλασιάζονται κατά εκατοντάδες κάθε μέρα, φάνηκε ότι ήταν συντριπτικά περισσότεροι και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, τα οποία ανακοινώθηκαν χθες Τετάρτη 6 Μαΐου, έδειξαν την έξοδο στον Παύλο Γαλακτερό, που αποχώρησε εκφράζοντας πικρία και πετώντας δηλητηριώδη βέλη κατά των δύο παιδιών.

Η σημασία της χθεσινής νίκης

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για όλα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο τους τελευταίους μήνες, ανέμεναν με αγωνία την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού, για να επιβεβαιώσουν ένα και μόνο πράγμα.

Ποιο είναι αυτό;

Μα, κανένα άλλο πέρα απ’ την τεράστια δυναμική και την απήχηση που έχουν καταφέρει να αποκτήσουν με την παρουσία τους στο Survivor, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης.

Δύο παίκτες που μπορεί πολλοί να πιστεύουν ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, σύντομα όμως, θα καταστεί ξεκάθαρο πως τόσο ο Τζέιμς, όσο και ο Νίκος Μπάρτζης, είναι 2 από τους βασικούς διεκδικητές της νίκης στο φετινό Survivor.

Η επιλογή του τηλεοπτικού κοινού να στηρίξει με ξεκάθαρο τρόπο τόσο τον Τζέιμς, όσο και τον Νίκο σε αυτήν την ψηφοφορία και να οδηγήσει τον Παύλο Γαλακτερό στην έξοδο, έρχεται να επιβεβαιώσει την εκτίμησή μας πως Τζέιμς και Νίκος θα πάνε… καρφί στην τελική 4άδα.

Θα πάνε καρφί, διότι θεωρείται απίθανο να αποχωρήσει ένας από τους δύο την επόμενη εβδομάδα ακόμα κι αν βρεθούν σε τετράδα με υποψήφιο τον Τριαντάφυλλο και τον Μπόγδανο.

Κι επειδή αυτό είναι ένα ακραίο σενάριο που δεν θα συμβεί, όλα δείχνουν πως την επόμενη εβδομάδα η αποχώρηση θα είναι γένους θηλυκού, αφού τα κορίτσια θα μπορούν και πάλι να ψηφιστούν (εκτός απροόπτου).

Και μετά την αποχώρηση της επόμενης εβδομάδας, το Survivor μετατρέπεται σε ατομικό και θα έρθει η γενική ψηφοφορία για τους 10 παίκτες.

Εκεί, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο το πλασάρισμα του Τζέιμς και του Νίκου μέσα στην πρώτη τετράδα, αν διατηρήσουν φυσικά τη δυναμική που έδειξαν και στη χθεσινή ψηφοφορία.

Κι αυτό σημαίνει ότι θα τους δούμε μαζί στον ημιτελικό, να διεκδικούν το τρόπαιο των 100.000 ευρώ…

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis