home design 800x400

Survivor: Η Κορινθία ετοιμάζεται για μάχη «επιβίωσης»!

Στον πυρετό του Survivor ζει η Κορινθία το τελευταίο 24ωρο καθώς spoiler που διέρρευσαν από το τηλεοπτικό παιχνίδι του ΣΚΑΙ θέλουν υποψήφιο προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα τον Ζευγολατιώτη Νίκο Μπάρτζη.

Η κινητοποίηση μεγάλη και τα μηνύματα έχουν πάρει φωτιά για να στηριχθεί ο αγαπημένος παίκτης των Κορίνθιων, αλλά και ο φίλος του James Καφετζής που διαρρέεται ότι θα είναι υποψήφιος μαζί του.

Οι δύο παίκτες του survivor έχουν χτίσει μια ισχυρή φιλία μεταξύ τους, που όπως φαίνεται έχει μεταφερθεί και εκτός παιχνιδιού αφού οι fans των δύο παικτών έχουν δημιουργήσει πολυπληθείς ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δεκάδες χιλιάδες ακόλουθους που υποστηρίζουν τα δύο παιδιά.

Η αλήθεια είναι ότι η στάση και η συμπεριφορά των δύο παικτών που διαφέρει ριζικά από τους υπόλοιπους συναγωνιστές τους, έχει γεννήσει ένα μεγάλο κύμα συμπάθειας, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Νίκος Μπάρτζης, δεν έχουν γυρίσει την μπιφτέκα προς χάριν συμμαχιών και διατηρούν στο ακέραιο το χαρακτήρα και τις απόψεις τους από την αρχή του παιχνιδιού.

Στο Ζευγολατιό, όπου κατοικεί ο Νίκος Μπάρτζης, αλλά και στην ευρύτερη Κορινθία, οι fans του έχουν ετοιμαστεί για πόλεμο, προκειμένου να τον κρατήσουν στο παιχνίδι, δηλώνοντας μάλιστα ότι αν θα αποχωρήσει ο αγαπημένος τους παίκτης θα σταματήσουν να παρακολουθούν το τηλεπαιχνίδι!

Βέβαια, αυτός ο ιδιότυπος πόλεμος μεταφράζεται στην αποστολή δεκάδων sms τα οποία θα αποφέρουν όπως είναι φυσικό ουκ ολίγα κέρδη στην παραγωγή του Survivor!

Σχόλια

Exit mobile version