home design 800x400

Πάτρα: Πύρινος εφιάλτης στο κέντρο της πόλης (photos & video)

Απροσδόκητη εξέλιξη είχε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου για τους ενοίκους διαμερίσματος του 3ου ορόφου στη Λεωφόρου Βενιζέλου στην Πάτρα. Για αδιευκρίνιστους λόγους ξέσπασε φωτιά η οποία τύλιξε πολύ γρήγορα το διαμέρισμα στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, προσπαθώντας να κατασβήσουν την πυρκαγιά αλλά και να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό ατόμων καθώς οι πολύ πυκνοί καπνοί έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και μεταδόθηκε και στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας. Άμεσα δόθηκε εντολή για την εκκένωση όλης της πολυκατοικίας αλλά και της διπλανής ενώ διεκόπη η κυκλοφορία στην Βενιζέλου. Επιτόπου, επιχείρησαν για πάνω από μία ώρα 11 οχήματα της Πυροσβεστικής και δεκάδες άνδρες που προσπαθούσαν να περιορίσουν τη φωτιά να μην εξαπλωθεί και στη γειτονική πολυκατοικία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του thebest.gr, όταν η πυρκαγιά ξέσπασε το διαμέρισμα ήταν άδειο και η ένοικός του ήταν στην εκκλησία.

Tελικά η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά τις 11:00 το βράδυ, αφού έκαιγε ανεξέλεγκτη για πάνω από δύο ώρες. Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός αν και κάποιοι από τους ενοίκους των 2 πολυκατοικιών αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα.

Σχόλια

Exit mobile version