Home design
home design

Ναύπλιο: Πασχαλινό δώρο από τον Ερυθρό Σταυρό

Τη Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου το απόγευμα, εθελοντές και μέλη του του Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενόψει των ημερών του Πάσχα, συσκεύασαν δέματα αγάπης με τρόφιμα και άλλα είδη και τα διένειμαν σε ευάλωτες οικογένειες της περιοχής Ναυπλίου για την κάλυψη αναγκών τους.

Τα τρόφιμα δόθηκαν στο Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου κατόπιν αιτήματος του και άμεσης ανταπόκρισης της Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η διανομή έγινε με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19.

Eπίσης, το Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ., προσέφερε τρόφιμα για την κάλυψη αναγκών ατόμων και οικογενειών του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ναυπλιέων.

Η παράδοση των τροφίμων έγινε την Μεγάλη Τρίτη, στο γραφείο του Π.Τ. Ναυπλίου από την πρόεδρο κυρία Ιωάννα Δαρσακλή και την αντιπρόεδρο κυρία Αναστασία Γκολέμη. Η παραλαβή έγινε από την κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου κυρία Μαρίνα Ταταρούνη.

Η ποσότητα των τροφίμων εστάλη στο Π.Τ. Ναυπλίου, κατόπιν αιτήματος του, από την Κεντρική Αποθήκη του Ε.Ε.Σ. με τη συνδρομή του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντωνίου Αυγερινού.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis