home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ανοίγουν και οι οργανωμένες παραλίες στις 15 Μαΐου

Το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών στις 15 Μαΐου, μαζί με τον τουρισμό, προανήγγειλε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Σε ό,τι αφορά στην επαναλειτουργία της εστίασης από τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου επισήμανε ότι “προχωρούμε και ανοίγουμε την αγορά με πολύ προσεκτικά και συγκεκριμένα”.

Την ίδια ώρα, πρόσθεσε ότι οι ειδικοί πιστεύουν ότι όταν υπάρχει μουσική σε ένα χώρο τότε οι πελάτες αναγκάζονται να αυξάνουν την ένταση της φωνής τους, με αποτέλεσμα να διασπείρονται σταγονίδια στον αέρα και να υπάρχει κίνδυνος να επιμολυνθούν και άλλοι παρευρισκόμενοι.

Αναφορικά με τη λειτουργία των καταστημάτων εστίασης στα εμπορικά κέντρα αλλά και καταστημάτων σε ημιυπαίθριους χώρους, δήλωσε ότι θα λειτουργούν μέχρι το άνοιγμα του τουρισμού 15 Μαΐου, μόνο με delivery και take away.

Για τα SMS, ο γενικός γραμματέας διευκρίνισε ότι η σχετική απόφαση ισχύει μέχρι τις 14 Μαΐου και αναμένεται να δοθεί νέα ανακοίνωση για την περίοδο μετά τις 15 Μαΐου, ενώ πρόσθεσε ότι τα μηνύματα βοηθούν την κοινωνία ώστε να κρατηθεί σε έναν αυτοπεριορισμό.

Μετακίνηση από νομό σε νομό: Ελεύθερα από τις 15 Μαΐου

Όπως ξεκαθάρισε η Αριστοτελία Πελώνη, οι υπερτοπικές-διαπεριφερειακές μετακινήσεις απελευθερώνονται από τις 15 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία ανοίγει ο τουρισμός.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis