home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πύργος Ηλείας: Κορωνοπάρτι στην κεντρική πλατεία έξω από το δημαρχείο!

κορωνοπαρτι Πύργος Ηλείας

Ξέφυγαν εντελώς τα πράγματα με τα κορωνοπάρτι στην Ηλεία και συγκεκριμένα στην πόλη του Πύργου, όπου το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων, διοργανώθηκε ένα μεγάλο κορωνοπάρτι έξω από το δημαρχείο της πόλης, στην κεντρική πλατεία, με καραόκε, το οποίο συγκέντρωσε εκατοντάδες άτομα.

Το live, όπως μεταδίδει το ilialive.gr, είχε καλλιτέχνη, ηχείο και μικρόφωνο ώστε να ακούγεται στο κοινό, που βρισκόταν σε συνθήκες ακραίου συνωστισμού. Τα νεαρής κυρίως ηλικίας άτομα – που είναι απόλυτα κατανοητό πως τους τελευταίους έξι μήνες του lockdown έχουν στερηθεί τη διασκέδαση και την ζωντανή καθημερινότητά τους – παρέμειναν στο σημείο διασκεδάζοντας για αρκετή ώρα. Μάλιστα κάποιοι έφτασαν στο σημείο να ανοίξουν και σαμπάνιες προς τιμή του καλλιτέχνη…

κορωνοπαρτι Πύργος Ηλείας
κορωνοπαρτι Πύργος Ηλείας

Οι εικόνες καταγράφηκαν από τα κινητά τηλέφωνα παρευρισκόμενων και αναμεταδόθηκαν μέσα από τα social media στο διαδίκτυο…

Η έκκληση για υπευθυνότητα

Μια μέρα πριν ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος σε δηλώσεις του έκανε έκκληση να δείξουν όλοι υπευθυνότητα, να παραμείνουν στη λογική γιατί έχουμε πόλεμο.

Τα κρούσματα στο δήμο Πύργου παραμένουν σε υψηλό αριθμό ενώ οι απώλειες και νεότερων σε ηλικία ανθρώπων συνεχίζονται. Άνθρωποι που θα μπορούσε να είναι γονείς των παιδιών που χθες διασκέδαζαν, χάνονται από τον κορωνοϊό.

Και θεωρείται βέβαιο πως το χθεσινό κορωνοπάρτι, μπορεί να αποτελέσει μια εστία υπερμετάδοσης, τα αποτελέσματα της οποίας θα δούμε το επόμενο δεκαήμερο.

Δηλαδή σε μια στιγμή όπου η εστίαση θα ανοίξει υπό όρους. Αν αυτό το Πάσχα που τα μέτρα χαλαρώνουν σε σχέση με πέρυσι, δεν δείξουμε προσοχή, είναι πολύ πιθανό να ταλαιπωρηθούμε για αρκετό καιρό ακόμα από τις συνέπειες του κορωνοϊού, ίσως και μέσα στο καλοκαίρι.

Το προηγούμενο διάστημα ο κόσμος στην κεντρική πλατεία του Πύργου – σημείο αναφοράς για τις ώρες χαλάρωσης μέσα στην καραντίνα, ήταν πολύς αλλά τουλάχιστον όχι σε συνωστισμό πολυάριθμων παρεών.

Η χθεσινή εικόνα παρέπεμπε σε συναυλία και είναι κρίμα, λίγο πριν φτάσουμε στην πολυπόθητη επιστροφή στην γνώριμη καθημερινότητά μας να καταφέρουμε με τη στάση μας να παρατείνουμε το χρόνο αυτό προς την έξοδο…

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis