home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Αργολίδα: Σημαντική ενημέρωση για τη διανομή των self test

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αργολίδας ενημερώνει ότι κατόπιν αιτήματος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου η πλατφόρμα δωρεάν διάθεσης των self tests θα είναι κλειστή από το Μεγάλο Σάββατο στις 20:00 έως και την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 στις 08:00 π.μ. όπως και κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι και τη λήξη της δωρεάν διάθεσης των self tests από τα φαρμακεία που είναι στα τέλη Μαΐου.

Επίσης τα φαρμακεία αδυνατούν να διαθέτουν τα self tests στη διάρκεια των διανυκτερεύσεων.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι η Μεγάλη Παρασκευή, η Δευτέρα του Πάσχα καθώς και η 1η Μαΐου, της οποίας φέτος η αργία μεταφέρθηκε την Τρίτη 4 Μαΐου είναι επίσημες αργίες για τα φαρμακεία σύμφωνα με το άρθρο 26 του Ν. 4613/2019 (ΦΕΚ 78 Α/24.5.2019).

Στο σχετικό εδάφιο αναφέρεται:

«Τα φαρμακεία απαγορεύεται να λειτουργούν στις κάτωθι αργίες εκάστου έτους, με την επιφύλαξη των διατάξεων περί διανυκτερεύσεων και διημερεύσεων: την 25η Μαρτίου, την Μεγάλη Παρασκευή, τη Δευτέρα του Πάσχα, την 15η Αυγούστου, την 25η και την 26η Δεκεμβρίου, την 1η Ιανουαρίου, την 6η Ιανουαρίου, την Καθαρά Δευτέρα, την 1η Μαΐου, την 28η Οκτωβρίου και του Αγίου Πνεύματος, την ημέρα εορτής του Πολιούχου Αγίου της πόλης και την ημέρα Απελευθέρωσης της πόλης».

Ως εκ τούτου τη Μεγάλη Παρασκευή τη Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη 4 Μαΐου 2021 όλα τα φαρμακεία παραμένουν κλειστά εκτός από το φαρμακείο που εφημερεύει.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button