home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Αθλητισμός

Τριάδα φωτιά στη Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας σε απόδοση 11.30

Τρία παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι μεγάλο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται στην Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να κάνετε stoiximan εγγραφή αποκτώντας πρόσβαση σε νόμιμο στοίχημα και καζίνο.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΌΡΤΜΟΥΝΤ (16:30) 

Επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Στουτγκάρδη για την Βόλφσμπουργκ η οποία προέρχονταν από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα με αντιπάλους τις Μπάγερν και Αϊντραχτ. Στα τελευταία παιχνίδια της είναι φανερό πως δυσκολεύεται να παραμένει συγκεντρωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα και μοιραία εκτίθεται. Κοντά στην Στουτγκάρδη δεν το πλήρωσε καθώς βρήκε απέναντι της μία πολύ κακή ομάδα αμυντικά.  

Από την άλλη η Ντόρτμουντ δείχνει πως αφήνει πίσω της τον αποκλεισμό κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και έχει βάλει στόχο να μην μένεις εκτός Champions League. Την περασμένη αγωνιστική έκανε την 2η σερί της νίκη κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου με 2-0. Βαθμολογικά παραμένει στην 5η θέση και το -4 από την Άιντραχτ πού κρατά το τελευταίο εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.  

Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες που παρά τις πολλές αγωνιστικές διαφορές διεκδικούν μια θέση στο Champions League. Η Βόλφσμπουργκ έχει «μαξιλαράκι» ασφάλειας βρισκόμενη στο + 5 από την Ντόρτμουντ. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν νίκη πάση θυσία ώστε να παραμένουν κοντά στην 4αδα. Το κίνητρο βρίσκεται στην Ντόρτμουντ και το διπλό (2) στο 2.15 αξίζει το ρίσκο.  

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ (19:30)  

Την δική της μάχη να διατηρηθεί στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος δίνει η Λεβερκούζεν, η οποία προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την πρωτοπόρο Μπάγερν την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα του Χάινς δεν είχε την ίδια «αγωνιστική διάρκεια» της περσινής σεζόν και μοιραία τέθηκε νωρίς εκτός διεκδίκησης μιας θέσης στο Champions League. Στα τελευταία παιχνίδια της δείχνει κάποια σημάδια ανάκαμψης όμως η κακή αμυντική λειτουργία που εμφανίζει την φετινή σεζόν δεν τις δίνει πολλά περιθώρια να ονειρεύεται.  

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Άιντραχτ επέδειξε πως το παιχνίδι κόντρα στην Γκλάντμπαχ την προηγούμενη εβδομάδα ήταν μια ατυχή στιγμή, επικρατώντας άνετα εντός έδρας μεσοβδόμαδα της Άουγκσμπουργκ με 2-0 φτάνοντας τους 56 βαθμούς την φετινή σεζόν έχοντας συνολικά 15 νίκες έως τώρα. Οι «Αετοί» κρατούν την τύχη στα χέρια τους, έχοντας εξασφαλίσει απόσταση τεσσάρων βαθμών από την Ντόρτμουντ στην μάχη για την θέση στο επόμενο Champions League. Αξίζει να σημειωθεί πώς στα τελευταία 5 παιχνίδια της Αϊντραχτ έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5 στα 4 από αυτά. 

Φαβορί στην αναμέτρηση παίζεται η Λεβερκούζεν χωρίς αυτό να προκύπτει από την εικόνα των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα. Οι φιλοξενούμενοι είναι αρκετά ασταθείς ενώ από την άλλη η Άιντραχτ δείχνει να βελτιώνεται και στα εκτός έδρας. Η νίκη της Αϊντραχτ προσφέρεται σε απόδοση πάνω από τον τριπλασιασμό και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Θα ρισκάρουμε στο διπλό (2) σε απόδοση 3.05 . 

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ (16:30) 

Σε καλή κατάσταση η Ουνιόν παρά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Ντόρτμουντ εκτός έδρας. Στα τελευταία παιχνίδια της δείχνει ότι θέλουν να παραμείνει κόντα στην πρώτη εξάδα και να πιέσει όσο γίνεται την Λεβερκούζεν πού κρατά το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε 30 παιχνίδια έως τώρα στο πρωτάθλημα οι «πρωτευουσιάνοι» έχουν συγκεντρώσει 43 βαθμούς με 10 νίκες, 13 ισοπαλίες και 7 μόλις ήττες έχοντας ως μεγάλο όπλα την έδρα τους.  

Στον αντίποδα η Βέρντερ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο το τελευταίο διάστημα μετρώντας 5 σερί ήττες στο πρωτάθλημα με την βαθμολογική της θέση να είναι μόλις 4 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Στο τελευταίο παιχνίδι της την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Μάιντς ηττήθηκε για ακόμη μία φορά εντός έδρας φτάνοντας συνολικά τις 14 στο πρωτάθλημα.  

Απόρθητο φρούριο το «Φορστερέΐ» της Ουνιόν καθώς εκεί παρέμεινε αήττητη στα 9 παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Από την άλλη η Βέρντερ είναι φανερό πως βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση και αν δεν συνέλθει γρήγορα. θα μπει σε μπελάδες. Αγωνιστικά η Ουνιόν είναι ανώτερη και εντός έδρας έχει πάντα τον πρώτο λόγο. Επιλογή στην αναμέτρηση ο άσος (1) σε απόδοση 1.90 . 

Προβλέψεις στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και νέα για τις στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.  

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114.Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button