home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτική

Θέλουν αστυνομικούς στην Αργολίδα

Την άμεση ανάγκη ενίσχυσης με επιπλέον προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας ενόψει τουριστικής περιόδου ζητά με επιστολή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας. Η επικείμενη συνταξιοδότηση 14 αστυνομικών στο επόμενο χρονικό διάστημα του φθινοπώρου, θα προκαλέσει μεγάλα κενά στη δύναμη των Αστυνομικών, επιφέροντας δυσλειτουργίες στις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Αργολίδας και συνεπώς κρίνεται αναγκαία, όπως αναφέρεται και στο σχετικό αίτημα, η άμεση ενίσχυση με τουλάχιστον 10 αστυνομικούς οι οποίοι είναι σκόπιμο να αποσπασθούν πριν την έναρξη της θερινής περιόδου.

Για το θέμα έχει αποστείλει επιστολή προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο Μιχ. Καραμαλάκη ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, ενώ σε αυτό συνηγορούν όλοι οι βουλευτές του νομού.

Παρέμβαση Ανδριανού

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδη με θέμα έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με το οποίο αιτείται την ενίσχυση της ΔΑ Αργολίδας με 10 Αστυνομικούς που θα αποσπαστούν κατά τη θερινή περίοδο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή του νομού Αργολίδας.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένο έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με το οποίο αιτείται την ενίσχυση της ΔΑ Αργολίδας με 10 Αστυνομικούς που θα αποσπαστούν κατά τη θερινή περίοδο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή του νομού Αργολίδας.

Σας καλώ να εξετάσετε με την προσήκουσα ευαισθησία που σας διακρίνει τα διαλαμβανόμενα στο ως άνω κείμενο και να δρομολογήσετε τις αναγκαίες δράσεις».

Αναφορά Πουλά

Το θέμα της άμεσης ενίσχυσης με προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας έφερε στη Βουλή ο Ανδρέας Πουλάς με αναφορά που κατέθεσε προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Πουλάς ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου η Δ.Α. Αργολίδας να ενισχυθεί με 10 αστυνομικούς οι οποίοι θα αποσπασθούν για τη θερινή περίοδο όπως ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με σχετικό έγγραφό της.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

Σας καταθέτω έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με το οποίο ζητά την ενίσχυση με προσωπικό του Δ.Α. Αργολίδας κατά τη θερινή περίοδο του 2021.

Ειδικότερα, στο έγγραφό της η Ένωση αναφέρει ότι η φετινή θερινή περίοδος προβλέπεται πως θα έχει ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης τόσο στην περιοχή αρμοδιότητας του Α.Τ. Ερμιονίδας, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αργολίδας λόγω της αυξημένης τουριστικής επισκεψιμότητας των τελευταίων ετών.

Για το λόγο αυτό και δεδομένου ότι εντός του θέρους και εώς το τέλος του 2021 θα αποστρατευτούν 14 αστυνομικοί της Δ.Α. Αργολίδας και προκειμένου να μην διαταραχθεί η λειτουργία της, η Ένωση προτείνει την άμεση ενίσχυση της Δ.Α. Αργολίδας με 10 Αστυνομικούς οι οποίοι θα αποσπασθούν για τη θερινή περίοδο.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button