home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ: Προετοιμασία με φιλικά στο Βραχάτι Κορινθίας

Κλειστό Γυμναστήριο Βέλου-Βόχας

Με τα μοριακά τεστ ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και από σήμερα Τετάρτη 21/04 θα αρχίσουν οι προπονήσεις στο κλειστό του Βραχατίου. Το Σάββατο κιόλας οι διεθνείς θα «τεστάρουν» τις δυνάμεις τους απέναντι στην Εθνική ομάδα της Ρουμανίας που επίσης θα φιλοξενηθεί για λίγες μέρες στο Βραχάτι. Οι δυο ομάδες θα δώσουν συνολικά τρία φιλικά προετοιμασίας. Αναλυτικά τα φιλικά θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό  «Γεώργιος Τριαντάφυλλος»:

  • 24/4      18:00
  • 25/4      18:00
  • 26/4       18:00

Η Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών ξεκινά στο Βραχάτι την προετοιμασία της εν όψει της συμμετοχή της στα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ 2021, ωστόσο το πρωί της Τρίτης είχαμε την… ανεπίσημη πρώτη με τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και υπό την επίβλεψη του χειρουργού-ορθοπεδικού κ. Νικόλαου Σούρα.

«Είμαστε χαρούμενοι, ανυπόμονοι κι αποφασισμένοι να πετύχουμε το στόχο της πρόκρισης. Ένας προκριματικός όμιλος ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κρύβει πάντα δυσκολίες, όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες κι ίσως σ’ ένα παιχνίδι», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Ανδρεόπουλος που χαρακτήρισε επικίνδυνο το Αζερμπαϊτζάν και «μεγάλο μας αντίπαλο το Μαυροβούνιο».

 Όσον αφορά την εκτίμηση του για τη δική μας ομάδα είπε χαρακτηριστικά: «Έχουμε 14 ημέρες ουσιαστικά κι ο χρόνος είναι λίγος. Οι παίκτες μπορεί να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα, αλλά έχουν δεχθεί μεγάλη επιβάρυνση το τελευταίο διάστημα και πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή διαχείριση καθώς έχουμε μπροστά μας δύο σκληρά τουρνουά».

Οι δηλώσεις παραχωρήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Π.Ε.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis