home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ποιος δήμαρχος της Πελοποννήσου πήρε τα βουνά!

Σταματόπουλος αναρρίχηση στη Στυμφαλία

Νέες αναρριχητικές διαδρομές ανοίγει ο δήμος Σικυωνίων στην περιοχή του Ασπρόκαμπου και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος είπε να τις δοκιμάσει πρώτος!

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός φαίνεται ότι αποφάσισε να πάρει τα βουνά και να αναρριχηθεί εκτός από το αυτοδιοικητικό πεδίο και στα βράχια της Στυμφαλίας. Μάλιστα, φάνηκε ιδιαίτερα άνετος με τα σκοινιά και με τη βοήθεια του έμπειρου ορειβάτη και αναρριχητή Άρη Θεοδωρόπουλου, κατέκτησε τα ύψη και το μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στα κοινωνικά δίκτυα.

Σταματόπουλος αναρρίχηση στη Στυμφαλία

Όπως φαίνεται ο δήμος Σικυωνίων έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και τις υπαίθριες δραστηριότητες και στο πλαίσιο αυτό δημιουργείται τα τελευταία χρόνια ένα cluster από διαφορετικά αναρριχητικά πεδία στην περιοχή της Στυμφαλίας – Φενεού, με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας και ομορφιάς.
Έτσι οι αναρριχητές που φθάνουν στην ορεινή ζώνη του δήμου  έχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές, αλλά και επιπλέον λόγους για να ξαναέρθουν στην περιοχή, μιας και θα έχουν επιπλέον διαδρομές να ανακαλύψουν.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis