home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Έσπασε το αυτοκίνητο, άφησε τα χορτάρια στο πεζοδρόμιο και εξαφανίστηκε

Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκλπηξη βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες ενός ΙΧ αυτοκινήτου το πρωί της Πέμπτης 15 Απριλίου. Κατεβαίνοντας από το διαμέρισμά τους στο Ναύπλιο παρατήρησαν ότι το πίσω παρμπρίζ του αυτοκινήτου ήταν σπασμένο. Παράλληλα λίγα μέτρα μακρύτερα από εκεί που ήταν παρκαρισμένο το αμάξι, βρίσκονταν παρατημένα χορτάρια στο πεζοδρόμιο, σαν κάποιος να άφησε μία δουλειά στη μέση.

Λίγη ώρα νωρίτερα εκτελούνταν εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης από εργάτη, που κατά πάσα πιθανότητα είχε προσληφθεί από το Δήμο Ναυπλιέων για να καθαρίσει τα πεζοδρόμια από χόρτα.

Οι εργασίες στην οδό Μεσολογγίου δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, καθώς τα χορτάρια είναι παρατημένα από ‘δω και από ‘κει.

Όπως καταγγέλλεται ο εργάτης φέρεται να το ‘βαλε στα πόδια αφού έσπασε το αυτοκίνητο των ανθρώπων, πιθανώς από κάποια πέτρα που μπορεί να εκτοξεύτηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Η προχειρότητα, η ανευθυνότητα και η αδιαφορία για την περιουσία του πολίτη στην προκειμένη περίπτωση είναι κραυγαλέα, εφόσον επιβεβαιώνονται τα καταγγελλόμενα.

Να σημειωθεί πως η αστυνομία έχει καταγράψει το περιστατικό και αναζητά αυτόν που προκάλεσε τη ζημιά στο όχημα του πολίτη, και έπειτα εξαφανίστηκε χωρίς να δώσει αναφορά σε κανέναν.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis