home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μένει στο κόκκινο η Αργολίδα με ανοιχτές τις σχολές οδηγών

Συνωστισμός στο Ναύπλιο

Παραμένει στο «κόκκινο» η Αργολίδα, παρά τις αυξητικές τάσεις που παρουσιάζουν τα κρούσματα κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες, μία τάση που βέβαια αφορά ολόκληρη τη χώρα. Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 16 Απριλίου από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, ο νομός παραμένει στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου στο οποίο βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα.

Να σημειωθεί πως τις τελευταίες 4 ημέρες, στην Αργολίδα ανακοινώθηκαν 98 νέα κρούσματα, που σημαίνει πως η κατάσταση παραμένει επίφοβη και χρειάζεται προσοχή και τήρηση των μέτρων από όλους.

Ποιοι μπαίνουν και ποιοι βγαίνουν από το βαθύ κόκκινο

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, στο βαθύ κόκκινο μπαίνουν οι Θάσος, οι δήμοι Ρεθύμνου και Φαιστού, ο δήμος Μαρώνειας Σαπών, η Κύθνος, το Διδυμότειχο, ο δήμος Πίδνας Κολινδρού, ο δήμος Καβάλας, ο δήμος Βόλου, ο δήμος Συντικής Σερρών και ο δήμος Βόρειων Τζουμέρκων.

Από το βαθύ κόκκινο βγαίνουν από Δευτέρα οι Μύκονος, Λέρος και οι δήμοι Καρύστου και Κύμης, Σκύρος, δήμος Λοκρών, Αγκίστρι, Κύθηρα, Ύδρα».

Ανοίγουν οι σχολές οδηγών

Από Δευτέρα επαναλειτουργούν οι σχολές οδηγών με υποχρεωτικό διπλό self test για τους εργαζόμενους και τους εξεταζόμενους με τεστ ένα 24ωρο πριν.

Πιο συγκεκριμένα θα λειτουργούν με τους εξής κανόνες:

  • Τα θεωρητικά μαθήματα και οι θεωρητικές εξετάσεις θα γίνονται μόνο διαδικτυακά.
  • Θα γίνονται υποχρεωτικά self tests ανά εβδομάδα για τους εργαζόμενους.
  • Υποχρεωτικά self tests για τους εξεταζόμενους 24 ώρες πριν την πρακτική εξέταση.
  • Εκπαιδευτές και εξεταστές θα κάνουν υποχρεωτικά self tests δυο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη.
  • Τα ραντεβού των εξετάσεων για γίνονται ανά μία ώρα και θα πρέπει να τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό (χρήση μάσκας, ανοιχτά παράθυρα κλπ)».

Λιανεμπόριο, κέντρα αισθητικής, φροντιστήρια

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι ανοίγει το λιανεμπόριο στην Κοζάνη από τη Δευτέρα με click away.

Σημειώνεται πως η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων που συνεδρίασε νωρίτερα σήμερα προκειμένου να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, είπε όχι στο άνοιγμα των εμπορικών κέντρων (mall) και των κέντρων αισθητικής αλλά και στην επιστροφή των μαθητών στα φροντιστήρια, προς ώρας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis