Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοίκησηΤι μαγειρεύουν Χρόνης και Διδασκάλου

Τι μαγειρεύουν Χρόνης και Διδασκάλου

Συνάντηση του δημάρχου Επιδαύρου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού παρουσία Γαλάνη και Λιούγκα. Δεν ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες.

Σχετικά

Περισσότερα

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Διδασκάλου είχε σήμερα ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης. Στη συζήτηση τέθηκαν θέματα που αφορούν το Δήμο Επιδαύρου και έγιναν προτάσεις για τον πολιτισμό και τα μνημεία.

Έγινε πρόταση για τη σύνδεση θρησκευτικών μνημείων με ιστορικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον και δημιουργία αντίστοιχης διαδρομής με σταθμούς Βυζαντινές εκκλησίες και μοναστήρια του Δήμου.

Στο επίκεντρο βρέθηκε η αξιοποίηση και ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων για την προώθηση του πολιτιστικού πλούτου του Δήμου Επιδαύρου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η Ευγενία Λιούγκα πρόεδρος της Κοινότητας Λυγουριού και ο Θανάσης Γαλάνης, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, δείχνοντας εμπράκτως ότι η επίλυση των προβλημάτων απαιτεί συνέργιες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Επιδαύρου:

«Η συνεργασία του Δήμου Επιδαύρου τόσο με το Υπουργείο Πολιτισμού όσο και με τον κ. Διδασκάλου είναι αδιάλειπτη, προς όφελος πάντα των πολιτών.

Ο Δήμος Επιδαύρου με στοχευμένες προτάσεις και σωστό προγραμματισμό θα αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για τον πολιτισμό.

Φυσικά η δημοτική αρχή είναι ανοιχτή σε ρεαλιστικές προτάσεις και συμπράξεις με μόνο στόχο ο Δήμος Επιδαύρου εκτός από “Τόπο να Δεις” να γίνει και “Τόπος να Ζεις”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ριβιέρα
Home design