Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοίκησηΝαύπλιο: Η Λαϊκή Συσπείρωση απαντά σε Κωστούρο

Ναύπλιο: Η Λαϊκή Συσπείρωση απαντά σε Κωστούρο

Η απάντηση Γκόνη, Αλημπέρτη κάνει λόγο για παραποίηση των γεγονότων και επικεντρώνεται στη νέα αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού.

Σχετικά

Περισσότερα

Τη δική της απάντηση δίνει η Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπλίου στα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της παράταξης του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου «Επόμενη Μέρα» αναφορικά με τη ψήφιση της χρηματοδότησης για το γήπεδο στο Νταμάρι. Η απάντηση Γκόνη, Αλημπέρτη είναι παρόμοια με αυτή του Βαγγέλη Λαμπρόπουλου, κάνει λόγο για παραποίηση των γεγονότων και επικεντρώνεται στη νέα αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης:

Η παράταξη «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» με επικεφαλής τον δήμαρχο Δ. Κωστούρο με μια κατάπτυστη συκοφαντική ανακοίνωση προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις παραποιώντας τα γεγονότα, πετώντας λάσπη με περίσσιο θράσος. Δεν μας εκπλήσσει. Ο δήμαρχος το κάνει μονίμως στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων. Παραποιεί και διαστρεβλώνει όσα λεγόμενα του ασκούν κριτική. Η άρνηση της δημοτικής αρχής για ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου – όπως επανειλημμένως έχουμε αιτηθεί- αποδεικνύει ότι επιδιώκει όσα λέγονται  στο Δημοτικό Συμβούλιο να μη φτάνουν στα αυτιά των δημοτών για να μπορεί εκ των υστέρων να προβάλλει τα γεγονότα κατά το δοκούν στα μέσα ενημέρωσης. 

Οφείλουμε να πληροφορήσουμε τους δημότες για τα εξής:

  1. Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου της 12/3/21 που έγινε με τηλεδιάσκεψη, το 6ο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης ήταν «Περί έγκρισης 6ης και 7ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού, κατόπιν εισηγήσεων». Είναι πλέον καθεστώς για τη δημοτική αρχή οι συνεχείς τροποποιήσεις του προϋπολογισμού. Μέχρι σήμερα έχουμε επτά αναμορφώσεις  και επομένως μέχρι  τέλος του χρόνου θα φθάσουμε αισίως τις  τριάντα. Κάθε αναμόρφωση περιλαμβάνει αλλαγές σε έσοδα και   δαπάνες του δήμου. Στις συγκεκριμένες  προς έγκριση -6ης  και 7ης –  αναμορφώσεις προϋπολογισμού  περιλαμβάνονταν 7 τροποποιήσεις στα έσοδα και 36 τροποποιήσεις  στις δαπάνες.
  2. Οι δημοτικοί σύμβουλοι καλούνται να  ψηφίσουν εκφράζοντας με θετική ή αρνητική ψήφο το σύνολο των τροποποιήσεων  και όχι ξεχωριστά την κάθε τροποποίηση. Ποτέ σε κανένα Δημοτικό Συμβούλιο  αλλά και   στην Οικονομική Επιτροπή δεν συζητήθηκαν καθεμιά  ξεχωριστά  οι συγκεκριμένες  τροποποιήσεις. Ιδιαίτερα όταν η συνεδρίαση είναι δια περιφοράς (μέσω τηλεφώνου) δεν δίνεται η δυνατότητα ούτε καν να εκφράσουμε άποψη.
  3. Το συγκεκριμένο θέμα της χρηματοδότησης για το Νταμάρι ήταν ανάμεσα σε τόσα άλλα τα οποία δεν μπορούμε να εγκρίνουμε γιατί τόσο ο προϋπολογισμός όσο και οι αναμορφώσεις του δεν καλύπτουν τις λαϊκές ανάγκες.

Προς το δήμαρχο και τους δημοτικούς του συμβούλους που συνυπογράφουν την ανακοίνωση της παράταξής τους ένα πράγμα έχουμε να πούμε: 

Σας επιστρέφουμε τα περί «πολιτικών σκοπιμοτήτων» και άλλων σαθρών για τα οποία κατηγορείτε τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Εσείς υπηρετείτε εδώ και χρόνια, συνειδητά και πλήρως κάθε αντιλαϊκή κατεύθυνση όλων των κυβερνήσεων διαδοχικά.

Εμείς υπηρετούμε εδώ και χρόνια συνειδητά και πλήρως, με την πιο καθάρια, αγωνιστική, και ανυπότακτη στάση τα συμφέροντα του ΛΑΟΥ μας, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design


Στοιχεία Επικοινωνίας Δ/νσης Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου: Ναυπλίου 57 Τρίπολη, Τ.Κ. 22132, Τηλ.: 2713 610171, email: tourismos@arcadia.gr, www.mythicalpeloponnese.gr
 Στοιχεία Επικοινωνίας Aναπτυξιακής Πάρνωνα: Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22300, Τηλ.: 27570 22807, email: info@parnonas.gr, www.parnonas.gr

Πρόσφατα σχόλια