Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνίαΓιατί πήγε να πέσει η γιαγιά στο Ναύπλιο

Γιατί πήγε να πέσει η γιαγιά στο Ναύπλιο

Τα κλαδέματα στην Πρόνοια, τα νεράτζια, τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και το προειδοποιητικό χαρτί.

Σχετικά

Περισσότερα

Μία γιαγιά πήγε να πέσει από τα νεράτζια που βρίσκονταν παράπλευρα του δρόμου στη συνοικία της Πρόνοιας στο Ναύπλιο. Αυτό καταγγέλλει πολίτης που αναφέρεται σε εργασίες που διενεργούσαν εργάτες του Δήμου Ναυπλιέων επί της οδού 25ης Μαρτίου.

Όπως σημειώνει, αφού οι εργάτες κλάδεψαν τα δέντρα, μετά παράτησαν τα υπολείμματα, ενώ μία γιαγιά πήγε να πέσει γλιστρώντας από τα νεράτζια. Όπως καταγγέλλεται, δεν σεβάστηκαν τις περιουσίες, στη δεδομένη περίπτωση τα αυτοκίνητα του κόσμου που υπήρχαν παρκαρισμένα εκεί.

Από την άλλη υπήρχε από πριν τοιχοκολλημένο ένα χαρτί που προειδοποιούσε ότι θα γίνουν εργασίες τη συγκεκριμένη ώρα στο εν λόγω σημείο.

Ο πολίτης, όπως αναφέρει, εξέφρασε τα παράπονά του στο δημαρχείο και συγκεκριμένα στο Τμήμα Πρασίνου, απ’ όπου τον προέτρεψαν να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Κάτι που έπραξε αργά το μεσημέρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design


Στοιχεία Επικοινωνίας Δ/νσης Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου: Ναυπλίου 57 Τρίπολη, Τ.Κ. 22132, Τηλ.: 2713 610171, email: tourismos@arcadia.gr, www.mythicalpeloponnese.gr
 Στοιχεία Επικοινωνίας Aναπτυξιακής Πάρνωνα: Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22300, Τηλ.: 27570 22807, email: info@parnonas.gr, www.parnonas.gr

Πρόσφατα σχόλια