Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοίκησηΝαύπλιο: Βέλη Κωστούρου για το γήπεδο στο Νταμάρι

Ναύπλιο: Βέλη Κωστούρου για το γήπεδο στο Νταμάρι

Ποιοι πέντε έδωσαν αρνητική ψήφο για τη χρηματοδότηση του αθλητικού έργου που είναι στα 504.065,03 ευρώ.

Σχετικά

Περισσότερα

Ενοχλημένη εμφανίζεται η παράταξη του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο, Επόμενη Μέρα», με όσα έπραξαν κάποιοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης στη ψηφοφορία για την αποδοχή της χρηματοδότησης για το γήπεδο στο Νταμάρι. Συγκεκριμένα ο κος Γκόνης, ο κος Δικαίος, ο κος Κατερινάκος, ο κος Λαμπρόπουλος και ο κος Δήμας ψήφισαν αρνητικά.

Όπως αναφέρει η παράταξη Κωστούρου στην ανακοίνωσή της: «Στο δημοτικό συμβούλιο της 12ης Απριλίου 2021 όταν έφτασε η ώρα της ψήφισης του θέματος που περιείχε και την αποδοχή της χρηματοδότησης για το γήπεδο στο Νταμάρι προς έκπληξη όλων ο κος Γκόνης, ο κος Δικαίος, ο κος Κατερινάκος , ο κος Λαμπρόπουλος και ο κος Δήμας ψήφισαν αρνητικά».

Στη συνέχεια η «Επόμενη Μέρα» θέτει κάποια ερωτήματα:

  • Δηλαδή δεν θέλουν να γίνει το γήπεδο στο Νταμάρι;
  • Θεωρούν ότι το έργο δεν είναι αναγκαίο για το Ναυπλιακό ποδόσφαιρο και την αθλούμενη νεολαία;
  • Πολιτική σκοπιμότητα ή άγνοια;

«Ότι και να είναι από τα δύο σίγουρα δεν έχει σχέση με το συμφέρον των δημοτών. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του και τη συμπεριφορά του», καταλήγει η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης.

Να σημειωθεί πως η αναβάθμιση του θρυλικού γηπέδου στο «Νταμάρι» εντάχτηκε ΦΙΛΟΔΗΜΟ ΙΙ με προϋπολογισμό 504.065,03€.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design


Στοιχεία Επικοινωνίας Δ/νσης Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου: Ναυπλίου 57 Τρίπολη, Τ.Κ. 22132, Τηλ.: 2713 610171, email: tourismos@arcadia.gr, www.mythicalpeloponnese.gr
 Στοιχεία Επικοινωνίας Aναπτυξιακής Πάρνωνα: Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22300, Τηλ.: 27570 22807, email: info@parnonas.gr, www.parnonas.gr

Πρόσφατα σχόλια