Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΟικονομίαΕξάντληση και αδιάθετα εμπορεύματα στο Άργος

Εξάντληση και αδιάθετα εμπορεύματα στο Άργος

Τι ζήτησαν οι έμποροι της πόλης από Ανδριανό, Γκιόλα, Πουλά, Μαλτέζο και πως αποτίμησαν την τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε ο σύλλογός τους.

Σχετικά

Περισσότερα

Το Σάββατο 20 Μαρτίου και ώρα 18.00, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους με προσκεκλημένους τους Βουλευτές του νομού Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, Γιάννη Γκιόλα και Ανδρέα Πουλά καθώς επίσης τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζο και τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Άργους Φώτη Δαμούλο.

Η συζήτηση που αναπτύχθηκε μεταξύ των συμμετεχόντων είχε σαν θέμα τα προβλήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο και κυρίως την άμεση και έμμεση οικονομική ενίσχυση που θα πρέπει και επιβάλλεται να λάβουν οι επιχειρήσεις, για την διασφάλιση της επιβίωσής τους, δεδομένου ότι έχουν εξαντληθεί από το συνεχόμενο για αρκετούς μήνες lockdown και με πολλά από τα εμπορεύματα να παραμένουν αδιάθετα.

Επίσης έγινε αίτημα προς τους βουλευτές να εισηγηθούν στον αρμόδιο υπουργό να σταματήσει η είσοδος των πελατών στα καταστήματα με τηλεφωνικά ραντεβού, μηνύματα και διάφορους άλλους ανασταλτικούς τρόπους, που προκαλούν σύγχυση σε όλους και να παραμείνει μόνο ο όρος του ενός ατόμου ανά 25 τετραγωνικά όπως στα καταστήματα τροφίμων.

Οι εντυπώσεις που αποκόμισε ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους από τους συμμετέχοντες ως προς την κατανόηση των προβλημάτων των εμπόρων, δηλώνει πως ήταν οι καλύτερες, γιατί φάνηκε πως όλοι αντιλαμβάνονται την δεινή θέση τους και τα προβλήματά.

«Ελπίζουμε αυτή η καλή διάθεση που είδαμε στην συνάντηση να συνεχίσει να υφίσταται και να προωθηθούν τα αιτήματά μας και οι αγωνίες μας προς τα αρμόδια υπουργεία. Είμαστε σε αναμονή των ενεργειών τους», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μέλη του συλλόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design


Στοιχεία Επικοινωνίας Δ/νσης Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου: Ναυπλίου 57 Τρίπολη, Τ.Κ. 22132, Τηλ.: 2713 610171, email: tourismos@arcadia.gr, www.mythicalpeloponnese.gr
 Στοιχεία Επικοινωνίας Aναπτυξιακής Πάρνωνα: Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22300, Τηλ.: 27570 22807, email: info@parnonas.gr, www.parnonas.gr

Πρόσφατα σχόλια