home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εξάντληση και αδιάθετα εμπορεύματα στο Άργος

Το Σάββατο 20 Μαρτίου και ώρα 18.00, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους με προσκεκλημένους τους Βουλευτές του νομού Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, Γιάννη Γκιόλα και Ανδρέα Πουλά καθώς επίσης τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζο και τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Άργους Φώτη Δαμούλο.

Η συζήτηση που αναπτύχθηκε μεταξύ των συμμετεχόντων είχε σαν θέμα τα προβλήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο και κυρίως την άμεση και έμμεση οικονομική ενίσχυση που θα πρέπει και επιβάλλεται να λάβουν οι επιχειρήσεις, για την διασφάλιση της επιβίωσής τους, δεδομένου ότι έχουν εξαντληθεί από το συνεχόμενο για αρκετούς μήνες lockdown και με πολλά από τα εμπορεύματα να παραμένουν αδιάθετα.

Επίσης έγινε αίτημα προς τους βουλευτές να εισηγηθούν στον αρμόδιο υπουργό να σταματήσει η είσοδος των πελατών στα καταστήματα με τηλεφωνικά ραντεβού, μηνύματα και διάφορους άλλους ανασταλτικούς τρόπους, που προκαλούν σύγχυση σε όλους και να παραμείνει μόνο ο όρος του ενός ατόμου ανά 25 τετραγωνικά όπως στα καταστήματα τροφίμων.

Οι εντυπώσεις που αποκόμισε ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους από τους συμμετέχοντες ως προς την κατανόηση των προβλημάτων των εμπόρων, δηλώνει πως ήταν οι καλύτερες, γιατί φάνηκε πως όλοι αντιλαμβάνονται την δεινή θέση τους και τα προβλήματά.

«Ελπίζουμε αυτή η καλή διάθεση που είδαμε στην συνάντηση να συνεχίσει να υφίσταται και να προωθηθούν τα αιτήματά μας και οι αγωνίες μας προς τα αρμόδια υπουργεία. Είμαστε σε αναμονή των ενεργειών τους», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μέλη του συλλόγου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis