Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021
Home design
ΑρχικήΠολιτισμόςΔωρεάν είσοδος με ξεναγό σε Επίδαυρο, Μυκήνες, Τίρυνθα

Δωρεάν είσοδος με ξεναγό σε Επίδαυρο, Μυκήνες, Τίρυνθα

Η ελκυστική προσφορά των διπλωματούχων ξεναγών της Αργολίδας για την Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων.

Σχετικά

Περισσότερα

Η 18η Απριλίου έχει οριστεί από την UNESCO και το Διεθνές Συμβούλιο Μνημείων και Τοποθεσιών – ICOMOS, ως η Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς και η είσοδος του κοινού είναι δωρεάν σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας.

Την ερχόμενη Κυριακή 18 Απριλίου λοιπόν δίνει σε όλους μας μία μοναδική ευκαιρία να επισκεφτούμε και να γνωρίσουμε καλύτερα τους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

Οι διπλωματούχοι Ξεναγοί Αργολίδας αποφάσισαν να δώσουν ένα κίνητρο σε όλες και όλους όσους θέλουν όχι μόνο να επισκεφτούν τους αρχαιολογικούς χώρους του νομού, αλλά και να εμβαθύνουν στην ιστορική και πολιτιστική τους αξία οργανώνοντας ξεναγήσεις για τη συγκεκριμένη ημέρα, σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή, στις Μυκήνες, το Ασκληπιείο της Επιδαύρου, την Τίρυνθα και τους υπόλοιπους αρχαιολογικούς τόπους της Αργολίδας.

Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιηθούν με πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και περιορισμένο αριθμό ατόμων σε κάθε ομάδα και είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση. Το τηλέφωνο επικοινωνίας για το κόστος της ξενάγησης, επιπλέον πληροφορίες και κρατήσεις είναι το 6937 017 550.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design


Στοιχεία Επικοινωνίας Δ/νσης Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου: Ναυπλίου 57 Τρίπολη, Τ.Κ. 22132, Τηλ.: 2713 610171, email: tourismos@arcadia.gr, www.mythicalpeloponnese.gr
 Στοιχεία Επικοινωνίας Aναπτυξιακής Πάρνωνα: Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22300, Τηλ.: 27570 22807, email: info@parnonas.gr, www.parnonas.gr

Πρόσφατα σχόλια