home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚορινθίαΚοινωνία

Στο Κιάτο το πρώτο πανελλαδικά Κέντρο Διά Βίου Μάθησης με τηλεκπαίδευση

Πρωτοπόρος για μία ακόμη φορά ο δήμος Σικυωνίων, συνεχίζει στο Κιάτο τη λειτουργία των τμημάτων εκπαίδευσης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης μέσω τηλεκπαίδευσης.

Θυμίζουμε ότι τα προγράμματα του ΚΔΒΜ διεκόπησαν το Νοέμβριο του 2020 λόγω των έκτακτων μέτρων που επιβλήθηκαν για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 5/04 το  Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων έδωσε τη δυνατότητα στους Δήμους να συνεχίσουν τη λειτουργία των τμημάτων μέσω τηλεκπαίδευσης.

Ο Δήμος Σικυωνίων ανταποκρίθηκε άμεσα και ήδη το πρώτο τμήμα πανελλαδικά πρόκειται να επαναλειτουργήσει από την Παρασκευή 16 Απριλίου.

Η επαναλειτουργία αφορά στο τμήμα «Επιχειρηματικότητα και Τουριστική – Πολιτιστική Ανάπτυξη», ενώ σύντομα θα εκδοθεί ανακοίνωση για τη λειτουργία και άλλων τμημάτων.

Ο Δήμος Σικυωνίων για ακόμη μια φορά υποστηρίζοντας με θέρμη τα προγράμματα του Κέντρου Δία βίου Μάθησης δίνει το μήνυμα της διαρκούς  επιμόρφωσης, κατάρτισης και εξέλιξης του ανθρώπου, γιατί η επένδυση στη γνώση ανοίγει νέες προοπτικές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου στο τηλ. 27423 60117 (κα Γκαβάγια).

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button