Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021
Home design
ΑρχικήΠελοπόννησοςΑχαΐαΠάτρα: Συνεχίζει να καλπάζει ο κορωνοϊός στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”

Πάτρα: Συνεχίζει να καλπάζει ο κορωνοϊός στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”

Περίπου 20 κρούσματα έχουν καταγραφεί στην Μονάδα Νεφρού του Νοσηλευτικού Ιδρύματος

Σχετικά

Περισσότερα

Συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του ο κορωνοϊός στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου φαίνεται ότι χτυπάει τη μία μετά την άλλη τις κλινικές του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Τελευταίος σταθμός η μονάδα Νεφρού, όπου σύμφωνα με όσα μεταδίδει το patrastimes.gr κρούσματα έχουν καταγραφεί σε υγειονομικούς (εμβολιασμένους και μη), σε ασθενείς και συνοδούς.

Τα περιστατικά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είναι πάρα τα πολλά καθώς παρά την μυστικοπάθεια της διοίκησης έχουν βρεθεί θετικοί , 9 ασθενείς, τουλάχιστον 6 συνοδοί, 2 αιμοκαθαιρόμενοι, 2 Νοσηλεύτριες και 1 Ιατρός.

Σύμφωνα με το σωματείο εργαζομένων για μία ακόμα φορά η διαχείριση των κρουσμάτων δεν ήταν αυτή που έπρεπε καθώς δεν έγινε καμία απολύμανση, πέρα από τον γνωστό καθαρισμό με χλωρίνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design


Στοιχεία Επικοινωνίας Δ/νσης Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου: Ναυπλίου 57 Τρίπολη, Τ.Κ. 22132, Τηλ.: 2713 610171, email: tourismos@arcadia.gr, www.mythicalpeloponnese.gr
 Στοιχεία Επικοινωνίας Aναπτυξιακής Πάρνωνα: Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22300, Τηλ.: 27570 22807, email: info@parnonas.gr, www.parnonas.gr