Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΡεπορτάζΑίγιο: Δεν είχε αφήσει εξοχικό για εξοχικό αδιάρρηκτο

Αίγιο: Δεν είχε αφήσει εξοχικό για εξοχικό αδιάρρηκτο

Είχε αγάπη στα χάλκινα εργαλεία και στους καταλύτες

Σχετικά

Περισσότερα

Συνελήφθη μετά από οργανωμένη επιχείρηση και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας άνδρας που είχε διαπράξει πέντε κλοπές, μέσα σε διάστημα δυο μηνών σε εξοχικές οικίες σε περιοχές της Αιγιαλείας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο δράστης, ενεργώντας από κοινού με δυο άγνωστους συνεργούς του, από την 16/02/2021 έως την 22/02/2021, διέπραξαν πέντε κλοπές σε εξοχικές οικίες σε περιοχές της Αιγιαλείας (εκ των οποίων οι τρεις απόπειρες), κατά τις οποίες είχαν αφαιρέσει έναν καταλύτη από σταθμευμένο όχημα, χαλκοσωλήνες, εργαλεία, τμήμα από λέβητα και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνάει τα (1.000) ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν ενδελεχείς έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, εξιχνίασαν τις κλοπές και ταυτοποίησαν τα στοιχεία του άνδρα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design


Στοιχεία Επικοινωνίας Δ/νσης Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου: Ναυπλίου 57 Τρίπολη, Τ.Κ. 22132, Τηλ.: 2713 610171, email: tourismos@arcadia.gr, www.mythicalpeloponnese.gr
 Στοιχεία Επικοινωνίας Aναπτυξιακής Πάρνωνα: Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22300, Τηλ.: 27570 22807, email: info@parnonas.gr, www.parnonas.gr

Πρόσφατα σχόλια