Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνίαΘλίψη στο Ναύπλιο για το θάνατο του καθηγητή Βασίλη Τσελεμπάνη

Θλίψη στο Ναύπλιο για το θάνατο του καθηγητή Βασίλη Τσελεμπάνη

Ο 56χρονος καθηγητής Αγγλικών είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών σε γυμνάσια της Αργολίδας και της Αθήνας. Διακρινόταν για την εργατικότητα και το χιούμορ του.

Σχετικά

Περισσότερα

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Τσελεμπάνης, καθηγητής Αγγλικών από το Ναύπλιο, ο οποίος είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Αργολίδα και Αθήνα. Πέθανε σε ηλικία μόλις 56 ετών, όντας πολύ αγαπητός στους συναδέλφους και τους μαθητές του. Υπήρξε συνεπής στη δουλειά του, εργατικός, ευφυής, γενναιόδωρος και με πολύ χιούμορ.

Η Σοφία Σαρρή, Διευθύντρια του Εσπερινού Λυκείου Ναυπλίου τον αποχαιρετά με τα παρακάτω λόγια:

«Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε αυτή την εβδομάδα την ξαφνική απώλεια του αγαπητού συναδέλφου, καθηγητή Αγγλικών, από το Ναύπλιο, Βασίλη Τσελεμπάνη, στα 56 του χρόνια.

Ο Βασίλης υπηρέτησε πολλά χρόνια ως καθηγητής στο 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, στο Γυμνάσιο Λυγουριού και στη Δ-νση Β-θμιας Εκπ-σης Αργολίδας. Ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος, συνεπής, εργατικός, ευφυής, γενναιόδωρος και με πολύ χιούμορ. Τα τελευταία 12 χρόνια υπηρετούσε στο 3ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης Αθήνας.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για τις ωραίες στιγμές που μας χάρισε και το ηχηρό του γέλιο στις φιλικές μας παρέες στο Ναύπλιο.

Θερμά Συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη!
Καλό ταξίδι αγαπημένε μας παλιέ φίλε στην αιωνιότητα του κόσμου των αγγέλων…!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design


Στοιχεία Επικοινωνίας Δ/νσης Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου: Ναυπλίου 57 Τρίπολη, Τ.Κ. 22132, Τηλ.: 2713 610171, email: tourismos@arcadia.gr, www.mythicalpeloponnese.gr
 Στοιχεία Επικοινωνίας Aναπτυξιακής Πάρνωνα: Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22300, Τηλ.: 27570 22807, email: info@parnonas.gr, www.parnonas.gr