home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑρκαδίαΚοινωνία

Μεγαλόπολη: Αυτοπυροβολήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα

Στιγμές αγωνίας έζησαν χθες Τετάρτη 7 Απριλίου οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης όταν ένας 50χρονος αγροκτηνοτρόφος μετέβη έξω από το αστυνομικό τμήμα Μεγαλόπολης και, κρατώντας στο χέρι του μια καραμπίνα, αυτοπυροβολήθηκε.

«Δεν είμαι καλά» φώναξε προς τον αστυνομικό που είχε βάρδια, ο οποίος με κίνδυνο την ζωή του προσπάθησε να τον αποτρέψει, ορμώντας πάνω του για να τον αφοπλίσει. Όμως ο 50χρονος πρόλαβε να πατήσει δύο φορές την σκανδάλη, ενώ η κάννη του όπλου σημάδευε το σαγόνι του.

Από τα σκάγια τραυματίστηκε σοβαρά ο αγροκτηνοτρόφος και ελαφρά ο αστυνομικός. Ο 50χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Τριπόλεως, όπου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Εκεί, χειρουργήθηκε από τον γναθοχειρουργό Γιώργο Τζώρτζη, ο οποίος, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε ότι ο ασθενής έχει υποστεί συντριπτικά κατάγματα στη κάτω γνάθο. Ο γιατρός που τον χειρούργησε προχώρησε σε αποκατάσταση και συρραφή των ανοιχτών τραυμάτων.

Ωστόσο, πυκνό μυστήριο καλύπτει τα αίτια υπό τα οποία ο 50χρονος και πατέρας τριών παιδιών επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πρόσωπα από το περιβάλλον του, την προηγούμενη μέρα του συμβάντος, ο αγροκτηνοτρόφος είχε μια απόλυτα φυσιολογική συμπεριφορά και δεν είχε δείξει ότι τον απασχολούσε κάτι.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Τριπόλεως.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button