home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΟικονομίαFeatured

Ψήφος εμπιστοσύνης και πάλι στο Ναύπλιο

Η Seabourn ανακοίνωσε τον επαναπρογραμματισμό των ταξιδιών στις 3 Ιουλίου, σχεδιάζοντας το πλάνο επανεκκίνησης της κρουαζιέρας μαζί με την ελληνική κυβέρνηση. Το Seabourn Ovation θα πραγματοποιήσει επταήμερες κρουαζιέρες σε περιοχές της χώρας μας, προσεγγίζοντας τον Άγιο Νικόλαο, τη Ρόδο, τη Μύκονο και το Ναύπλιο, ενώ θα επισκεφτεί και τη Λεμεσό στην Κύπρο.

Σε άλλο ταξίδι, οι τουρίστες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν την Πάτμο, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη, τις Σπέτσες, αλλά και την Πάφο στο νησί της Αφροδίτης.

«Η Seabourn επισκέπτεται την Ελλάδα για περισσότερα από 30 χρόνια και ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τα πλοία στους μοναδικούς μας προορισμούς αυτό το καλοκαίρι» τόνισε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης. «Ο τουρισμός είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία μας και το πλάνο μας θέτει ως προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια για την επανοικοδόμηση της ταξιδιωτικής εμπιστοσύνης. Είμαστε βέβαιοι ότι ακόμη μία φορά οι επισκέπτες θα έχουν τις καλύτερες εμπειρίες στην Ελλάδα, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα» πρόσθεσε.

Οι κρουαζιέρες είναι ανοιχτές για τουρίστες, οι οποίοι θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού. Τι σημαίνει αυτό; Πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 14 ημέρες από την τελευταία δόση του εκάστοτε εγκριθέντος εμβολίου, επισημαίνει η Seabourn.

Να σημειωθεί πως το Seabourn Ovation είχε επισκεφθεί το Ναύπλιο και το 2019, προ κορωνοϊού. Τώρα δείχνει και πάλι ψήφο εμπιστοσύνης στην Αργολική πρωτεύουσα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button