home design 800x400
home design 1170Χ320

Δυάδα φωτιά με φόντο τα «αστέρια»

|

Χρόνος ανάγνωσης

3 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Δυάδα φωτιά με φόντο τα «αστέρια»

Δύο παιχνίδια έχoυμε ξεχωρίσει  στο webfreebets.com από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται στο Champions League σε αποδόσεις από τη novibet.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (22.00) 

Αήττητη για 5ο σερί παιχνίδι η «Βασίλισσα» σε πρωτάθλημα και Champions League πού δείχνει ότι παρά τα πολλά προβλήματα την φετινή χρονιά στέκεται ακόμη σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το περασμένο Σάββατο επικράτησε εντός έδρας 2-0 της αδύναμης Εΐμπαρ χάρις στα γκολ των Ασένσιο και Μπενζεμά στο 41ο και 73ο λεπτό της αναμέτρησης. Βαθμολογικά βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 63 βαθμούς σε 29 παιχνίδια με την διαφορά από την κορυφή και την Ατλέτικο Μαδρίτης να έχει μειωθεί στους 3 πόντους. Στον προηγούμενο γύρο του Champions League υπερπήδησε το εμπόδιο της φιλόδοξης Αταλάντα επικρατώντας σε διπλά παιχνίδια με 1-0 και 3-1 εντός και εκτός έδρας. Αγωνιστικά ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θα είχε στην διάθεσή του τους, Ράμος, Βαλβέρδε, Καρβαχάλ αλλά και τον αρκετά άτυχο Αζάρ. Αξίζει να σημειωθεί πώς η Ρεάλ στα 5 τελευταία παιχνίδια της έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις μία φορά.  

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Λίβερπουλ με την επιστροφή του Τιάγκο Ζότα από δίμηνο τραυματισμό δείχνει να ξανά βρίσκει την χαμένης της φρεσκάδα προερχόμενη από 3 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη κόντρα σε Λειψία, Γούλβς και Άρσεναλ. Στο τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στους “Κανονιέρηδες” πήρε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-0 ανεβαίνοντας ψυχολογικά την κατάλληλη στιγμή. Το σκορ για τους «Κόκκινους» άνοιξε ο Ζότα στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης, μες τον Σαλάχ να κάνει εύκολα το 2-0 τέσσερα λεπτά αργότερα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Πορτογάλος με το 2ο προσωπικό του τέρμα στο 82’. Βαθμολογικά πλέον η ομάδα του Κλόπ βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Champions League. 

Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες οι οποίες διαθέτουν τεράστια ποιότητας και σε όλες τις γραμμές και δύσκολα ξεχωρίζεις κάποια.  Στις εντός συνόρων διοργανώσεις τους δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά με το βάρος να πέφτει στο Champions League. Η Λίβερπουλ είχε ένα μικρό προβάδισμα στα μάτια μου καθώς έρχεται από καλή εμφάνιση κόντρα στην Άρσεναλ. Η Ρεάλ από την άλλη έχει απουσίες και ίσως δυσκολευτεί αμυντικά. Επιλογή στην αναμέτρηση το διπλό (2) της Λίβερπουλ σε απόδοση 2.60.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (22.00) 

Σε τρομερή κατάσταση οι γηπεδούχοι οι οποίοι σκορπίζουν όποιον βρουν στο διάβα του το τελευταίο διάστημα. Το περασμένο Σάββατο επικράτησαν στο «King Power Stadium» της Λέστερ με 2-0 φτάνοντας τις 5 σερί νίκες στα τελευταία παιχνίδια τους σε Αγγλία και Ευρώπη. Βαθμολογικά χρειάζονται ακόμη 11 πόντους στα επόμενα  παιχνίδια για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τον 3ο τίτλο στα 4 τελευταία χρόνια.  

Στον αντίποδα η Ντόρτμουντ είναι φανερό πως δεν πατάει καλά εντός αγωνιστικού χώρου και δίκαια ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Πλέον βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 43 βαθμούς σε 27 παιχνίδια με το Champions League να απομακρύνετε.  

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια. Οι «πολίτες» θέλουν ένα καθαρό σκορ από το πρώτο κιόλας παιχνίδι ενώ από την άλλη η Ντόρτμουντ δεν πείθει αγωνιστικά ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις ορέξεις των γηπεδούχων. Επιλογή στην αναμέτρηση το 1(-1.5) σε απόδοση 2.00

Προβλέψεις στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες για το euro 2021 στοιχημα, με το πρόγραμμα των αγώνων, τα γήπεδα και τις μακροχρόνιες αποδόσεις για τον νικητή του EURO. 

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis